Ahoj, hledám aplikaci, která je nenáročná, poradí si s DVB-T, EPG, má timeshift a umožňuje nahrávání dle EPG nebo času. Dále, aby jí bylo možné sledovat v okně i v režimu celé obrazovky.
Jako bonus by bylo dobré streamování po síti.
Nejblíže mému ideálu byla aplikace Me TV, ale: EPG není česky, změna kódování mi nepomáhá, informace jsou stále nečitelné, tam kde jsou háčky a čárky. Nahrávání pokud funguje, tak by vyhovovalo, ale nenašel jsem ten timeshift. Ve VLC stačí zmáčnkout mezerník, tady jsem na to nepřišel.
TV Time - vůbec se mi nepodařilo rozchodit.
Kaffeine - nechci si natahat polovinu KDE.
Nahodil jsem zatím mythbuntu frontend + backend. Sice tak nějak funguje, ale neumím přepnout do režimu celé obrazovky. Pořád vidím unity panel. Zkusil jsem nahodit XBMC jako frontend, ale ten doplněk, přes který se připojuje k mythtv backendu se nedokáže připojit. Jméno a port jsem opisoval z nastavení mythtv frontendu ale XBMC stále píše connection failed.
Poraďte, jak máte vyřešeno, nepřipadá mi. že bych měl přehnané požadavky, když chci sledování tv, funkční epg, nahrávání, timeshift, streamování. A občas, abych se mohl přepínat mezi telkou a programy, a abych mohl telku přepnout do režimu celé obrazovky...