Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: jakou verzi Skype stáhnout?  (Přečteno 3004 krát)

radeklevicky

• Návštěvník
jakou verzi Skype stáhnout?
« kdy: 02 Února 2007, 20:00:42 »
Ahoj všem!

Mám Ubuntu 3 dny a zatím to není tak strašné... :-)

Na woknech jsem používal SKYPE a teď je chci použít v Ubuntu neb wokna jsem zavrhl... Když jsem se díval na stránky http://www.skype.com/download/skype/linux/ tak je tam několik verzí pro různé distribuce, ale žádná z nich se nejmenuje Ubuntu... kterou verzi si mám stáhnout a nainstalovat?

Radek
« Poslední změna: 08 Prosince 2007, 13:28:07 od Anna Taliánová »

ped

• Aktivní člen
  • *
jakou verzi skype stáhnout?
« Odpověď #1 kdy: 02 Února 2007, 20:24:52 »
"Debian package (9.6 MB)"

Na Kubuntu 6.10 funguje docela dobre.
a) pozor na nastaveni zvukove karty, musi byt zaply full-duplex.
b) obcas pri prvnim zvuku ktery Skype vyda (vytaceni nebo kdyz mi nekdo zvoni) mi ztuhne system na 30s az 3-4min (funguje jen kurzor mysi, jinak vubec nic), pak se vzpamatuje a vsechno jede dal jako by se vubec nic nestalo. Deje se to skutecne jenom vyjimecne, a asi se s tim nesetkate, ale kdyby se vam zdalo ze vam Skype zastavil system, tak jednak cekejte nekolik minut a pripadne sem napiste, docela by mne zajimalo co to zpusobuje.
« Poslední změna: 08 Prosince 2007, 13:29:15 od Anna Taliánová »

8472

• Aktivní člen
  • *
  • Zivot je ako rebrik do kurina, kratky a osraty ...
jakou verzi skype stáhnout?
« Odpověď #2 kdy: 02 Února 2007, 21:26:06 »
Citace: ped
"Debian package (9.6 MB)"

b) obcas pri prvnim zvuku ktery Skype vyda (vytaceni nebo kdyz mi nekdo zvoni) mi ztuhne system na 30s az 3-4min (funguje jen kurzor mysi, jinak vubec nic), pak se vzpamatuje a vsechno jede dal jako by se vubec nic nestalo. Deje se to skutecne jenom vyjimecne, a asi se s tim nesetkate, ale kdyby se vam zdalo ze vam Skype zastavil system, tak jednak cekejte nekolik minut a pripadne sem napiste, docela by mne zajimalo co to zpusobuje.
hi.

no, myslim ze mam rovnaky problem v Gnome prostredi na 6.10.
Skype normalne cez synaptic doinstalovany - posledna verzia ktora je k dispozicii (tusim 1.3.0.53).
Zatial tam nejako moc nepouzivam vytacanie , resp. telefonovanie . najviacej asi zatial CHATujem s kamaratmi apod.
A prave mi tom cas od casu (obcas aj dost casto) vyskoci podobny problem ze to na chvilku zatuhne, ked mi bud niekto pise - otvara novy rozhovor , alebo nejaky cas sme mali v rozhovore (stale otvorene okno) pauzu a dotycny na druhej strane akurat odpisal, tak aj vtedy sem tam zatuhne.

a netusim ze preco sa to deje.

Robilo mi to aj pred upgradom na predchodzej 6.06-tke kde som to mal tiez cez synaptic natiahnute.
aaale, mam pocit, ze nejaky cas predtym som to nemal cez synaptic, ale z normal TAR.GZ , ktory som si len rozbalil, a myslim ze to problemy vtedy nerobilo.
ale netusim aky je medzi tym rozdiel. :(
« Poslední změna: 08 Prosince 2007, 13:31:05 od Anna Taliánová »
Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.