"Debian package (9.6 MB)"
b) obcas pri prvnim zvuku ktery Skype vyda (vytaceni nebo kdyz mi nekdo zvoni) mi ztuhne system na 30s az 3-4min (funguje jen kurzor mysi, jinak vubec nic), pak se vzpamatuje a vsechno jede dal jako by se vubec nic nestalo. Deje se to skutecne jenom vyjimecne, a asi se s tim nesetkate, ale kdyby se vam zdalo ze vam Skype zastavil system, tak jednak cekejte nekolik minut a pripadne sem napiste, docela by mne zajimalo co to zpusobuje.
hi.
no, myslim ze mam rovnaky problem v Gnome prostredi na 6.10.
Skype normalne cez synaptic doinstalovany - posledna verzia ktora je k dispozicii (tusim 1.3.0.53).
Zatial tam nejako moc nepouzivam vytacanie , resp. telefonovanie . najviacej asi zatial CHATujem s kamaratmi apod.
A prave mi tom cas od casu (obcas aj dost casto) vyskoci podobny problem ze to na chvilku zatuhne, ked mi bud niekto pise - otvara novy rozhovor , alebo nejaky cas sme mali v rozhovore (stale otvorene okno) pauzu a dotycny na druhej strane akurat odpisal, tak aj vtedy sem tam zatuhne.
a netusim ze preco sa to deje.
Robilo mi to aj pred upgradom na predchodzej 6.06-tke kde som to mal tiez cez synaptic natiahnute.
aaale, mam pocit, ze nejaky cas predtym som to nemal cez synaptic, ale z normal TAR.GZ , ktory som si len rozbalil, a myslim ze to problemy vtedy nerobilo.
ale netusim aky je medzi tym rozdiel.