Teď jsem si všiml divné věci. a to, že mé funkční klávesy nesouhlasí s tím, co píše Samsung tools, dovolím si, zařadit to jako pokračování bodu 3
1) Podsvícení mám nakreslené na FN-F2 a FN-F3 a i tak funguje. Samsung tools píše: Podsvícení Fn_F5, na Fn-F5 mám nakreslené a funkční vypínání touchpadu.
2)Bluetooth Samsung tools na FN-F7; já zkratku pro BT vůbec nemám, ve Windows se to řeší tak, že po stitsku FN-F12 se otevře okno s vypínáním wifiny a v dalším řádku je vypínání BT. Na Fn-F7 mám nakreslené a funkční snižování hlasitosti. Když ale nastavím pro BT zkratku CTRL-B, vypíná a zapíná správně BT.
3) Samsung tools má větráček CPU na Fn-F8, já ho mám nakreslený a funkční na Fn-F11. Na Fn-F8 mám nakreslené a funkční zesílení zvuku.
4) Samsung tools mi hází vypínání webkamery na Fn-F3, tam mám podsvícení, zkratku pro vypnutí kamery ofiko nemám, ale když ji nastavím třeba na Ctrl-C, zkratka fakt vypíná a zapíná webku.
5) Samsung tools hází bezdrátovou síť na Fn-F9, já ji mám nakreslenou a i funkční na Fn-F12
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Snad se v tom někdo vyzná. :-) Ještě sem napíšu seznam mých funkčních zkratek:
Fn-F1 (V Linuxu nedělá nic, ve Windows otevírá nastavení originálního Samsung Tools)
Fn-F2 (Snižování jasu; funguje jak ve Win, tak v Linuxu, i když Linuxový Samsung tools tvrdí něco jiného)
Fn-F3 (Zvyšování jasu; funguje jak ve Win, tak v Linuxu, i když Linuxový Samsung tools tvrdí něco jiného)
Fn-F4 (Přepínání externího a notesového monitoru; --asi--nezkoušel jsem-- funguje jak ve Win, tak v Linuxu, i když Linuxový Samsung tools tvrdí něco jiného)
Fn-F5 (Vypínání/zapínání touchpadu; funguje jak ve Win, tak v Linuxu, i když Linuxový Samsung tools tvrdí něco jiného)
Fn-F6 (Vypínání/zapínání zvuku; funguje jak ve Win, tak v Linuxu, i když Linuxový Samsung tools se o zkratce Fn-F6 vůbec nezmiňuje)
Fn-F7 (Snižování hlasitosti; funguje jak ve Win, tak v Linuxu, i když Linuxový Samsung tools tvrdí něco jiného)
Fn-F8 (Zvyšování hlasitosti; funguje jak ve Win, tak v Linuxu, i když Linuxový Samsung tools tvrdí něco jiného)
Fn-F11 (Ovládání větráčku CPU; funguje jak ve Win, tak v Linuxu, i když Linuxový Samsung tools tvrdí něco jiného)
Fn-F12 (Zapínání/Vypínání Wifi; funguje v Linuxu, i když Linuxový Samsung tools tvrdí něco jiného, ve Win se zkratka chová jinak- otevře se okno s ovládáním wifi a bluetooth)
Je to rozdílama ve zkratkách podle typu notesu, nebo čím? Možná by se to dalo upravit, nebo snad opravit? Třeba na Fn-F9 a 10 nemám z výroby nic, tak by se tam možná dal dát ten Bluetooth a kamera..??
Vše ale funguje, takže toto není až tak zásadní prblém, to jen, kdyby někdo věděl