Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Více pracovních ploch - Gnome 3 Fallback [Vyřešeno]  (Přečteno 1035 krát)

Maki2

• Návštěvník
Více pracovních ploch - Gnome 3 Fallback [Vyřešeno]
« kdy: 28 Června 2013, 15:40:45 »
Zdravím, tak jsem zkusil dát šanci Ubuntu 13.03 s tím, že jsem hned přepnul z Unity na Fallback (bez efektů). Je to netbook propojený s externím monitorem. Na Xubuntu jsem měl nastaveno více pracovních ploch a na každý obrazovce jsem si zvlášť nastavil panely. To samé jsem chtěl udělat i tu, jenže jsem vůbec nepřišel, jak vytvářet a konfigurovat panely a stalo se akorát to, že na jednom monitoru se ukázali prázdný panely a na druhým monitoru se všechno podivně rozdvojilo. Dá se s tím něco dělat, nebo to prostě není konfigurovatelný? Díky

https://docs.google.com/file/d/0BxVlQKN9_CfhVEdsT1haVzEyS3c/edit?usp=sharing Sreenshot
« Poslední změna: 29 Června 2013, 22:51:16 od Rover623 »

Rover623

Re:Více pracovních ploch - Gnome 3 Fallback
« Odpověď #1 kdy: 28 Června 2013, 22:21:52 »
Je to konfigurovatelný stejně jako GNOME 2, tedy pravý klik na panel nebo applet, jen musíš držet ALT nebo oba ALTy, případně ALT+Super (Windows klávesa), teď si to přesně nepamatuji, musíš to zkusit která kombinace s kliknutím vyvolá nabídku.

Maki2

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 29 Června 2013, 12:12:02 »
Funguje ALT + pravý klik myši. Tak díky, to mě nenapadlo vůbec. :)

Rover623

« Odpověď #3 kdy: 29 Června 2013, 22:50:43 »
Taky jsem to nevěděl, až po přečtení tutoriálu k GNOME Fallback, kde to bylo popsáno. Nakonec jsem zjistil, že to má být ochrana, v GNOME 2 totiž často docházelo k tomu, že si uživatelé smazali celý panel.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.