Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Bakšiš, malá domů, tuzér, všimné, spropitné za .NET Framework  (Přečteno 1932 krát)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Dostávají firmy něco za to, že jejich každá druhá blbost vyžaduje .NET Framework? Leze mi to na nervy...
« Poslední změna: 01 Prosince 2013, 18:15:12 od compaq »
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Myrmica

• Závislák
    • MYRMICA
Re:Bakšiš, malá domů, tuzér, všimné, zpropitné za .NET Framework
« Odpověď #1 kdy: 15 Srpna 2013, 20:21:44 »
Snadnější, čili levnější, tvora programu, to je dostatečný bakšiš.
Stolní strojek: OS– UBUNTU 16.04 x86_64, MB ASUS P8 Z68-V/GEN3, Intel® Core™ i5-3470 CPU @ 3.20GHz × 4 , 16GiB DDR3, GeForce GTX 670...
Notebook: ASUS U53Jc OS– UBUNTU 16.04 x86_64, Windows 7, Processor – Intel Core i5-460M (2,53 GHz), Graphics – switchable NVIDIA GeForce 310M and Intel GMA HD

GdH

• Moderátor
  • Závislák
    • GdH-Notes
« Odpověď #2 kdy: 15 Srpna 2013, 21:42:43 »
Předal jsem tvou otázku někomu, kdo z C nakonec sám přešel na C# a .NET, protože to shledal jako nejvýhodnější řešení pro společnost pro kterou pracuje a odpověd zněla takto:
Spíš jde o to, že většina developerů těch firem neumí pustit developer studio s nativním kompilátorem :)

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #3 kdy: 16 Srpna 2013, 09:43:10 »
Spíš jde o to, že většina developerů těch firem neumí pustit developer studio s nativním kompilátorem :)

Tušil jsem to... :-)
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.