Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Intel Atom processor N2600 a podpora v jadre  (Přečteno 1636 krát)

Tereza

• Návštěvník
Intel Atom processor N2600 a podpora v jadre
« kdy: 06 Října 2013, 18:23:51 »
Ahojte
chtela bych se poradit s nekym zkusenym Dostala jsem Netbook s procesorem Intel Atom N2600 a mam takovy problem Chtela bych si na neho nechat od kamarada instalovat Ubuntu - pac je opr. krasne na pohled a pry na nem nehrozi viry, coz tedy take potesi :)  Jenze on mi rika, ze to nejde ... protoze na tenhle Netbook pry Linux nema ovladace ci co Ja tomu sama moc nerozumim ale co jsem se tak koukala po ruznu na Netu, tak si myslim, ze by se to dalo urcite nejak resit Linux pry ma ty ovladace primo nejak v sobe zabudovane nebo tak  - pokud rikam nesmysl tak se omlouvam  :D ... Chtela bych Ubuntu s tou podporou 5 let, protoze ne ze by me zrovna bavilo kazdy pulrok absolvovat cestu po svych znamych, kdo ze mi preinstaluje Netbook ;) Pomuzete, poradite ?

Dandim

• Aktivní člen
  • *
Re:Intel Atom processor N2600 a podpora v jadre
« Odpověď #1 kdy: 06 Října 2013, 18:49:03 »
Nejlépe by bylo napsat model toho netbooku. Případně vyzkoušet live USB na tom netbooku zda jede vše ok.
EDIT: Aha. Je tam ta zrovna jediná problematická grafika Intelu... viz: http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=65766.0
« Poslední změna: 06 Října 2013, 18:52:54 od Dandim »

Tereza

• Návštěvník
Re:Intel Atom processor N2600 a podpora v jadre
« Odpověď #2 kdy: 06 Října 2013, 18:54:07 »
Je, tak rychlou odpoved jsem necekala  ;) Jo, je to Toshiba NB510-10D To co vim, tak co jsi napsal pry funguje ale po dokonceni instalace uz je problem s obrazem

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.