Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: automatická aktualizace Wine [vyřešeno]  (Přečteno 3893 krát)

Dany0

• Aktivní člen
  • *
automatická aktualizace Wine [vyřešeno]
« kdy: 08 Února 2007, 18:02:49 »
jak to udělat?:(
P.S:stručně a žádné odkazy!tam nic nechápu!!!:(:(:(
Teda omlouvám se že jsem možná víc jak 3 roky neobnovil svůj podpis :)
-S úsměvem, Dan

neveceral

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: 08 Února 2007, 18:16:41 »
wine stejně jako vše z repositářů se aktualizuje automaticky přes Správce aktualizací
Pokud chcete to nejaktuálnější wine tak je to tento zdroj, který přidejte do source.list
deb http://wine.budgetdedicated.com/apt edgy main

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #2 kdy: 08 Února 2007, 18:17:52 »
Stručně vám dám odkaz http://wiki.ubuntu.cz/Wine a opovažte se tvrdit, že to nechápete, je to napsáno tak, že by to pochopilo pětileté dítě.

Dany0

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 08 Února 2007, 18:26:18 »
Citace: vojtech.t
Stručně vám dám odkaz http://wiki.ubuntu.cz/Wine a opovažte se tvrdit, že to nechápete, je to napsáno tak, že by to pochopilo pětileté dítě.
je to napsáno pro jinou verzi ubuntu,já tam ŽÁDNOU TŘETÍ STRANU KURDENKRAFT NEMÁM!!!
-S úsměvem, Dan

neveceral

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 08 Února 2007, 18:33:02 »
a jakou verzi ubuntu máte?

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #5 kdy: 08 Února 2007, 18:55:20 »
Citace: Dany0
je to napsáno pro jinou verzi ubuntu,já tam ŽÁDNOU TŘETÍ STRANU KURDENKRAFT NEMÁM!!!
Laskavě na nás NEKŘIČTE!
A uvědomte si, že nemáme křišťálovou kouli a nemůžeme vědět, jakou verzi máte!
A také si to přečtěte celé - první část (grafické přidání) je sice pro Ubuntu 6.10, ale ruční přidání funguje nezávisle na verzi (samozřejmě kromě slova edgy, které musíte zaměnit za dapper, ale to je snad jasné).
A možná, že kdybyste dřív něco vyzkoušel, než se ptal, tak byste přišel na to, jaký je rozdíl v 6.06 (Systém->Správa->Vlastnosti software->Přidat->Vlastní).

Dany0

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 08 Února 2007, 18:57:38 »
Citace: Dany0
Laskavě na nás NEKŘIČTE!
A uvědomte si, že nemáme křišťálovou kouli a nemůžeme vědět, jakou verzi máte!
A také si to přečtěte celé - první část (grafické přidání) je sice pro Ubuntu 6.10, ale ruční přidání funguje nezávisle na verzi (samozřejmě kromě slova edgy, které musíte zaměnit za dapper, ale to je snad jasné).
A možná, že kdybyste dřív něco vyzkoušel, než se ptal, tak byste přišel na to, jaký je rozdíl v 6.06 (Systém->Správa->Vlastnosti software->Přidat->Vlastní).
Debgy Main nebo co:(
-S úsměvem, Dan

Tomáš Pikálek

• Závislák
    • Tomáš Pikálek
« Odpověď #7 kdy: 08 Února 2007, 19:24:24 »
Vaše příspěvky vůbec nechápu, nemůžete psát trochu srozumitelně?!

Na Přidávání zdrojů máte dostatečně jednoduše popsáno, jak zdroj přidat. Pokud se nemůžete vyznat v grafické úpravě, zvolte textovou.
Na Wine máte napsáno, jaký zdroj pro Wine přidat.
Jaké Vydání Ubuntu máte, zjistíte když kliknete na Systém --> O Ubuntu. Bude tam někde napsáno asi edgy nebo dapper.

Příště prosím nejdřív projděte Wiki, kde je vše, co jsem tu napsal já i ostatní, detailně popsáno (viz odkazy).

A doporučoval bych Vám přečíst si Jak se ptát, Jak se správně ptát...

//Edit: Omlouvám se, že jsem odpověděl, i když už je problém označen jako vyřešený, ale začal jsem to sepisovat, ještě, když nebyl...

Dany0

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #8 kdy: 08 Února 2007, 19:46:45 »
Citace: tpikalek
Vaše příspěvky vůbec nechápu, nemůžete psát trochu srozumitelně?!

Na Přidávání zdrojů máte dostatečně jednoduše popsáno, jak zdroj přidat. Pokud se nemůžete vyznat v grafické úpravě, zvolte textovou.
Na Wine máte napsáno, jaký zdroj pro Wine přidat.
Jaké Vydání Ubuntu máte, zjistíte když kliknete na Systém --> O Ubuntu. Bude tam někde napsáno asi edgy nebo dapper.

Příště prosím nejdřív projděte Wiki, kde je vše, co jsem tu napsal já i ostatní, detailně popsáno (viz odkazy).

A doporučoval bych Vám přečíst si Jak se ptát, Jak se správně ptát...

//Edit: Omlouvám se, že jsem odpověděl, i když už je problém označen jako vyřešený, ale začal jsem to sepisovat, ještě, když nebyl...
to je muj problem:
ja neumim psat(gramatiku)cesky,a pak si vsichni myslejl ze jsem nejakej spammer!!!:(
-S úsměvem, Dan

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.