Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Web browser - Co to má být?  (Přečteno 1170 krát)

Roddney

• Aktivní člen
  • *
Web browser - Co to má být?
« kdy: 29 Dubna 2014, 10:48:30 »
Zdravím,
v Ubuntu 14.04 jsem objevil aplikaci Web browser a vůbec netuším k čemu tam je další prohlížeč? Mám s ním docela zásadní problém, protože jakmile ho spustím, tak mi okamžitě Ubuntu zamrzá a kromě myši nic nefunguje. Vše potom musí řešit tvrdý restart.
Díky za odpověď

Aranor

• Aktivní člen
  • *
Re:Web browser - Co to má být?
« Odpověď #1 kdy: 29 Dubna 2014, 16:30:03 »
řekl bych že web browser je to co ti spouští facebook z unity (facebookmessenger) a další jiné stránky jako Amzazon atd. které se dají nainstalovat jako ikona do lišty unity ;)
Myslím si to proto,že když spustím cokoliv z těch webových aplikací z unity launcheru tak mi to otevře nějaký superpomalý internetový prohlížeč (který nemá v sobě ani flash player což je dost problém když je přes něj vedenej i youtube),který se dost seká a má jen minimum funkcí ;) Zlatá 13.10 kde se to otvírá přes tvůj hlavní prohlížeč (firefox) a né přes tuhle pitomost o který se tu asi oba zmiňujeme ... jak je ale možný že se ti zobrazuje sám o sobě a že ho můžeš spustit jen tak je mi záhadou ;) podle mě je problém v tom že tento prohlížeč nemá standardně žádnou domovskou stránku nebo respektive že neumí zobrazit jen tak nic.Tím mylím to že umí otevřít jen konkrétní odkaz který mu unity launcher přifaří (amazon,youtube,facebook ....) a že jinak to prostě jen tak zapnout nejde a protože ty se o to pokoušíš tak ti to spadne ;) Ale ber to jako mojí teorii ;) nikde jsem totiž o tom co popisuješ neviděl ani slovo ;)
Doporučuju ti stáhnou program "hlavní nabídka" a přes něj vyškrtnout tenhle webový prohlížeč aby se ti nezobrazoval v unity dashi ;) Do odinstalování samotného web Browser bych se raději nepouštěl,protože nevíš jaký závislosti si to odinstaluje sebou (a pokud je to,to co si myslim tak by to teoreticky mohlo vzít sebou i celý unity pryč).

Roddney

• Aktivní člen
  • *
Re:Web browser - Co to má být?
« Odpověď #2 kdy: 02 Května 2014, 20:43:12 »
Tak jsem si nainstaloval unity webapps program Telegram, který právě využívá web browser. Spustil jsem aplikaci a celé Ubuntu okamžitě zamrzlo (kromě myši). To je jak za starých modrých časů s Windows XP  ;D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.