Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ekvivalent sibelia a pod. (VYRIEŠENÉ)  (Přečteno 2444 krát)

janoada

• Aktivní člen
  • *
Ekvivalent sibelia a pod. (VYRIEŠENÉ)
« kdy: 24 Listopadu 2013, 17:01:11 »
Zdravím, hladám nejaký ekvivalent programu sybelius alebo guitar pro pre ubuntu (ideálne free), nejaké som už našiel, ale všetky boli dosť zlé (buď sa mi nezmestili na obrazovku - mam Eee pc, alebo spôsob pisania bol cez klaviaturu v tom programe)
hladam niečo, kde by som ml notovú osnovu a hádzal by som tam noty (myšou), ideálne ak by sa dala skladba prehrať (gitara, basa, bicie...... kludne aj viac  ;D )
(keby program ponúkal možnosť automatického prepisu do tabov, tak by to bolo super)
vďaka sa rady
« Poslední změna: 27 Listopadu 2013, 18:11:42 od janoada »

Dano V

• Stálý člen
  • **
Re:Ekvivalent sibelia a pod.
« Odpověď #1 kdy: 24 Listopadu 2013, 18:48:14 »
U12.04 do 04.2017  K3.2.0-60
...Ne vždycky spolu budeme souhlasit, ale to není důvod k neslušnému chování. Každý se občas může cítit zklamaný, ale je vždy potřeba se chovat tak, aby se zklamání neproměnilo v osobní útok. Je nutné si uvědomit, že v komunitě, kde panuje napětí a stres, se toho moc neudělá... ;)
http://www.ubuntu.cz/komunita/pravidla

Kiaobcui

• Aktivní člen
  • *
  • .. the more you are able to hear.
« Odpověď #2 kdy: 25 Listopadu 2013, 11:59:54 »
Mne funguje aj Guitar Pro 6 cez wine.

A tux guitar - tam som mal problem zo zvukom.. GP ide spolahlivo :)
"Uživatelé Linuxu jsou spíše komunitou. Jednají s lidmi, ne s korporacemi."

janoada

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 26 Listopadu 2013, 18:47:51 »
Vďaka, tak skúsil som guitar pro 5.2 cez wine a aj tuxguitar... ale zvuk mi nejde pri obidvoch, ... skúšal som aj sibelia a ani tam mi nešiel zvuk, neviete nieto poradiť, čím to je? docela by sa mi hodilo aby to išlo  ;D  uprimne by sombol aj trošku náročnejší, a ak by tam boli aj dalšie nástroje, bolo by to super... a písanie aj iba myšou a nie cez klaviaturu na obrazovke (aj tak už ju mám dosť malú, a potom tam už nič neuvidím) - podobne ako to je tuxguitar

...nemám ani midi klavesy, takže taký vstup tiež neprichádza asi do úvahy.

Vďaka

Dano V

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 26 Listopadu 2013, 21:43:32 »
V Tuxguitar ide zvuk po doinštalovaní nejakých maličkostí Ak dáš do googlu tuxguitar no sound ubuntu vyskočí zopár riešení.TG má aj iné nástroje na YT je kopec návodov od vkladania nôt až po ...
U12.04 do 04.2017  K3.2.0-60
...Ne vždycky spolu budeme souhlasit, ale to není důvod k neslušnému chování. Každý se občas může cítit zklamaný, ale je vždy potřeba se chovat tak, aby se zklamání neproměnilo v osobní útok. Je nutné si uvědomit, že v komunitě, kde panuje napětí a stres, se toho moc neudělá... ;)
http://www.ubuntu.cz/komunita/pravidla

janoada

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 27 Listopadu 2013, 18:11:07 »
Vďaka, nakoniec som rozbehal guitar pro 5,2... ale chcem sa ešte na niečo opýtať, ale na to založím novú tému v hardware...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.