Zdravim ...
V nejakem momentalnim pomateni smyslu jsem si nainstaloval doma kubuntu-desktop abych se podival na to tolik opevovane KDE prostredi dukladneji ... No, musim rict, ze jsem si tim pekne nas**l do bot ...
Nejen ze mi Ubu hlasi chybu pri prihlasovani do X (viz. muj predchozi prispevek:
http://forum.ubuntu.cz/viewtopic.php?id=6964) ale po odinstalovani kubuntu-desktop mi najelo akorat xfce prostredi, ktere jsem testoval asi pred mesicem a Gnome tam vubec nemam ! Respektive se nezobrazuje v nabidce pro vyber sezeni.
Nejde spustit program pro vyber sezeni. (Nezahlasi chybu, proste se nespusti)
Rusne jsem odinstaloval ubuntu-desktop a nainstaloval znova, po restartu mi ale nenajede automaticky Xka a po nejake dobe premlouvani sice jo, ale zahlasili chybu a musel jsem dpkg-reconfigure xcorg coz vyrazne nepomohlo protoze zase zlobi nejaka chyba no ocekavani keyb nejakeho typu ...
Proste potize nad potize ... kdyz jsem instaloval OpenOffice 2.1 tak to chtelo odinstalovat ubuntu-desktop a ted se to projevilo, takze prosim pozor vsem kteri maji OOO 2.1 a chteji laskovat s kubuntu-desktop ...
Opravdu se mi nechce mazat profil a vytvaret novy, ale pokud to jinak nepujde ....