Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: instalace LXDE  (Přečteno 2882 krát)

Filajs01

• Aktivní člen
  • *
    • SpongeBlockCZ
instalace LXDE
« kdy: 15 Ledna 2014, 16:34:07 »
Čau,mám na jednom počítači Ubuntu 12.04 ale počítač to nezvládá Lubuntu mi šlo vždy dobře tak se ptám jestli nemůžu nainstalovat LXDE(lubuntu-desktop taky nainstaluju jestli jde to LXDE nainstalovat).Pokud se to dělá přes terminál tak napište přesný postup
Nejsem blbej, jen línej
Můj PC: Deska: Asrock B75 Pro3,CPU: Intel Celeron G1620,RAM: 8GB,Disk WD blue 500GB,VGA: Gainward Geforce GT 610 2GB

Odra

• Aktivní člen
  • *
  • Docendo discimus.
Re:instalace LXDE
« Odpověď #1 kdy: 15 Ledna 2014, 17:04:04 »
Samozřejmě, že by šlo použít:

Kód: [Vybrat]
sudo apt-get update
sudo apt-get install lubuntu-desktop

Ale nedoporučoval bych to. Raději si stáhněte instalačku lubuntu a přeinstalujte PC.
Audi, vide, tace.
ddg.gg , DNSCrypt

geofre

« Odpověď #2 kdy: 15 Ledna 2014, 17:08:19 »
A co se kouknout an požadavky LXDE na http://www.lxde.org/lxde ?

Citace
Recommended configuration

The hardware requirements of LXDE are similiar to Windows 98 (Maybe a little bit higher). An old Pentium II CPU is enough.
    After X11 and LXDE are started, the total memory usage is about 45 MB on i386 machines. (This value may be higher or lower according to different system configurations.)
    Though LXDE itself doesn't require better hardware, other applications under X do need it. For example, Firefox and OpenOffice.org 2 are quite memory-hungry. So it's recommended that you have a RAM of more than 128 MB.
Ubuntu Mate 14.04 LTS / W7 64-bit

Filajs01

• Aktivní člen
  • *
    • SpongeBlockCZ
« Odpověď #3 kdy: 16 Ledna 2014, 16:28:22 »

sudo apt-get update

Ale nedoporučoval bych to. Raději si stáhněte instalačku lubuntu a přeinstalujte PC.

jo jenže tu mám ale nefunguje mi,asi mám poškrkaný CD a nový vypalovat nechcu 1cd taky stojí 30Kč a já nejsem milionář abych furt něco vypaloval
Nejsem blbej, jen línej
Můj PC: Deska: Asrock B75 Pro3,CPU: Intel Celeron G1620,RAM: 8GB,Disk WD blue 500GB,VGA: Gainward Geforce GT 610 2GB

Odra

• Aktivní člen
  • *
  • Docendo discimus.
« Odpověď #4 kdy: 16 Ledna 2014, 16:55:24 »

sudo apt-get update

jo jenže tu mám ale nefunguje mi,asi mám poškrkaný CD a nový vypalovat nechcu 1cd taky stojí 30Kč a já nejsem milionář abych furt něco vypaloval

Potom doporučuji si koupit CD-RW, a nebo použít instalaci z flashky .
Audi, vide, tace.
ddg.gg , DNSCrypt

Bullets

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 16 Ledna 2014, 22:40:58 »
Vždyť CD stojí pár korun... Taky se pokouším k plné spokojenosti rozjet Lubuntu :)
DELL Precision M4600 - Windows 7 Professional
DELL OptiPlex GX280 - Windows 7 Professional, CPU:Pentium 4 2.8GHz, GPU:Radeon X300/X550/X1050, RAM:4GB
DELL OptiPlex GX270 - Lubuntu 13.10 Saucy Salamander, CPU:Pentium 4 2.6GHz, GPU:, RAM:2GB

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.