Tak jsem dneska nainstaloval z Debuntu zdrojů a funguje celkem dobře - zlepšila se práce s diakritikou v seznamu kamarádů.Při každém spuštění ale vyskočí hláška: Citace: GaimCould not add the buddy 1 for an unknown reason. The most common reason for this is that you have the maximum number of allowed buddies in your buddy list.Nesetkal jste se s tím někdo? Bude to asi nějaká chybka - nemyslím si, že by se to týkalo množství kamarádů (to se někde nastavuje?), vždyť jich mám "jen" 46 a přidávat další jde v pohodě.
Could not add the buddy 1 for an unknown reason. The most common reason for this is that you have the maximum number of allowed buddies in your buddy list.
A v psi osesílání souborů a přijímání OK? Ta diakritika mi dost taky dává.
Citace: maklTak jsem dneska nainstaloval z Debuntu zdrojů a funguje celkem dobře - zlepšila se práce s diakritikou v seznamu kamarádů.Při každém spuštění ale vyskočí hláška: Citace: GaimCould not add the buddy 1 for an unknown reason. The most common reason for this is that you have the maximum number of allowed buddies in your buddy list.Nesetkal jste se s tím někdo? Bude to asi nějaká chybka - nemyslím si, že by se to týkalo množství kamarádů (to se někde nastavuje?), vždyť jich mám "jen" 46 a přidávat další jde v pohodě.Mě to dělá taky furt, na Debuntu ( http://www.debuntu.org/gaim-2.0.0beta6-edgy-networkmanager-support ) na to už narazili také, ale nejsem moc dobrý v angličtině, nemůže to někdo přeložit?
Citace: eStarCitace: maklTak jsem dneska nainstaloval z Debuntu zdrojů a funguje celkem dobře - zlepšila se práce s diakritikou v seznamu kamarádů.Při každém spuštění ale vyskočí hláška: Nesetkal jste se s tím někdo? Bude to asi nějaká chybka - nemyslím si, že by se to týkalo množství kamarádů (to se někde nastavuje?), vždyť jich mám "jen" 46 a přidávat další jde v pohodě.Mě to dělá taky furt, na Debuntu ( http://www.debuntu.org/gaim-2.0.0beta6-edgy-networkmanager-support ) na to už narazili také, ale nejsem moc dobrý v angličtině, nemůže to někdo přeložit?Prý je to způsobeno používáním balíčku "nautilus-sendto"... Doporučují ho nemít nainstalovaný nebo nepoužívat... :rolleyes:
Citace: maklTak jsem dneska nainstaloval z Debuntu zdrojů a funguje celkem dobře - zlepšila se práce s diakritikou v seznamu kamarádů.Při každém spuštění ale vyskočí hláška: Nesetkal jste se s tím někdo? Bude to asi nějaká chybka - nemyslím si, že by se to týkalo množství kamarádů (to se někde nastavuje?), vždyť jich mám "jen" 46 a přidávat další jde v pohodě.Mě to dělá taky furt, na Debuntu ( http://www.debuntu.org/gaim-2.0.0beta6-edgy-networkmanager-support ) na to už narazili také, ale nejsem moc dobrý v angličtině, nemůže to někdo přeložit?
Tak jsem dneska nainstaloval z Debuntu zdrojů a funguje celkem dobře - zlepšila se práce s diakritikou v seznamu kamarádů.Při každém spuštění ale vyskočí hláška: Nesetkal jste se s tím někdo? Bude to asi nějaká chybka - nemyslím si, že by se to týkalo množství kamarádů (to se někde nastavuje?), vždyť jich mám "jen" 46 a přidávat další jde v pohodě.