Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Web app YouTube v Launcheru  (Přečteno 1178 krát)

Tomass

• Aktivní člen
  • *
Web app YouTube v Launcheru
« kdy: 20 Dubna 2014, 11:34:30 »
Hezkou neděli přeji, 
na notebooku Lenovo Think Pad SL 510 jsem nainstaloval Ubuntu 14.04, vše je OK, ale Web App YouTube v Lancheru mi hlásí, že nemám Flash player a odkazuje mě to na stránky Adobe ke stažení. Ale jinak mi Flash normálně ve FF i Chrome funguje. Nějaký tip co s tím? Jinak mi ostaní aplikace v launcheru běží (Gmail, Facebook).

Pak bych měl ještě dvě drobnosti:

1, Kde najdu volby jaké aplikace se mají spustit při přihlášení? Tam kde to bylo v předchozím 12.04 to již není (tlačítko v pravém horním rohu na panelu, mimochodem zmizel z tama i správce aktualizací.)

2, Oznamovací oblast. Podle návodu na wiki.ubuntu.cz/unity/panel  mi nejde povolit přístup vsem aplikacím do ní. Jde mi hlavně o ikonku Pidgina. V dconf-tools již není nabídka panel, takže tam nemůžu přepsat hodnotu na All.

Předem díky za případné reakce-

Rover623

Re:Web app YouTube v Launcheru
« Odpověď #1 kdy: 20 Dubna 2014, 11:52:25 »
To první nevím, z toho dalšího, ty aplikace tam pořád jsou, stačí je najít přes Dash, z nabídky je kdoví proč vyhodili.

Nastavení oznamovací oblasti je v tahu už delší dobu, její přidání provedeš tímhle repozitářem
Kód: [Vybrat]
ppa:mc3man/systray-white a aktualizací

Tomass

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 20 Dubna 2014, 12:09:01 »
Díky, repo přidáno, ale nelze aktualizovat, protože to hlásí, že stahování infomací o zdroji selhalo....

Tomass

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 08 Května 2014, 12:49:06 »
Takže ikonka Pidgina se již odjevila, asi naskočil ten zdroj.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.