Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Po nove aktualizaci se seka pc  (Přečteno 2107 krát)

Kotoulek

• Návštěvník
Po nove aktualizaci se seka pc
« kdy: 13 Června 2014, 19:54:08 »
Jsem restaltoval pc a po zapnuni cca za 3 min se znehybni obraz proste zamrzne obrazovka  a nwm vubec co s tim je

martyj

• Závislák
  • Don't buy a new PC, download a better one !
Re:Po nove aktualizaci se seka pc
« Odpověď #1 kdy: 13 Června 2014, 19:57:36 »
Jsem restaltoval pc a po zapnuni cca za 3 min se znehybni obraz proste zamrzne obrazovka  a nwm vubec co s tim je

Musím se zeptat : Ty jdeš z hospody, nebo to myslíš vážně ?  :D
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

Cublay

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 22 Června 2014, 11:02:10 »
Dobrý den,
mám podobný problém (tedy ne s tou hospodou), po poslední aktualizaci (cca 15.6.) mi zamrzají některé aplikace - a to v okamžiku, kdy kliknu na např. menu "Soubor..", nebo dokonce - v Thunderbird chci přepnout mezi účty a pod. Dělají to jen některé aplikace, a to i po jejich reinstalaci. (thunderbird, opera, chromium). Používám dědečka Ubuntu 10.04 a to proto, že i NB je již dědeček a Unity by asi neunesl.
Díky za radu
Cublay

ukomir

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 22 Června 2014, 12:47:23 »
Citace
Používám dědečka Ubuntu 10.04 a to proto, že i NB je již dědeček a Unity by asi neunesl.

Treba vyskúšať  ;) Ale na staršie mašiny sa odporúčajú skôr prostredia Xfce(Xubuntu),alebo
Lxde(Lubuntu).
Neaktualizoval sa aj kernel?Mne tuším raz spôsobovalo mrznutie aktualizacia kernelu.
(kernel=napr. linux 3.13.0-24-generic)

Cublay

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 22 Června 2014, 13:33:55 »
Vím, na dalších dvou NB doma používám Lubuntu, tenhle ale se mi nechce reinstalovat, protože je to mraky fotek, dokumentu...., takže ho držím při životě na tom Ubuntu, které jsem tam dal před čtyřmi roky.  ;) mám vyzkoušeno, že i tady to Lubuntu jde, takže k tomu asi stejně dojde. Jenže - řeším právě problém s tou mailovou schránkou. Napadlo mě přenést celý adresář ".Thunderbird" do jinýho počítače, ale za boha jsem nedokázal přinutit jiný thunderbird vzít v tu poštu "za svou".
A ano - obávám se, že právě ten kelner se aktualizoval. Aktuálně je tam
Linux version 2.6.32-61-generic

Cuore

• Závislák
« Odpověď #5 kdy: 22 Června 2014, 13:38:40 »
Tak nabootuj tej predchozi a uvidis kde je problem. A neptej se jak a pohledej. Je to primitivni a dobre popsane.

Cublay

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 22 Června 2014, 13:45:15 »
Tak nabootuj tej predchozi a uvidis kde je problem. A neptej se jak a pohledej. Je to primitivni a dobre popsane.

Nebudu, jen jsem potřeboval nasměrovat.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.