Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Kmail - import  (Přečteno 1465 krát)

Milky_rasta

• Návštěvník
Kmail - import
« kdy: 15 Prosince 2014, 10:43:26 »
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak importovat nastavení účtů a filtrů z evolution do kmailu?
 Na internetu jsem našel že by průvodce měl být v Tools -> Import wizard ale tato položka mi v kmailu chybí :(
 Nejraději bych používal Evolution i v KDE ale když ho nainstaluji přes synaptic či muon je v angličtině a když chci importovat zálohu tak se chvíli importuje ale potom se celý wizard spustí od začátku a nic se nenaimportuje :(.
Poradíte mi někdo prosím co s tím? Mám Kubuntu 12.04 64bit
« Poslední změna: 15 Prosince 2014, 10:45:38 od Milky_rasta »
Kubuntu 14.04

strom01

• Aktivní člen
  • *
Re:Kmail - import
« Odpověď #1 kdy: 15 Prosince 2014, 20:40:57 »
No já v Kmailu tu volbu mám. Je divný, že v Kubuntu je to jinak. Každopádně si myslím (a z dokumentace to tak vypadá), že to nabídne import pouze z detekovaných nainstalovaných aplikací. A jestliže to nelze naimportovat do Evolution, do Kmailu dostaneš stejně jenom nastavení z té nainstalované aplikace, tedy bez požadovaného nastavení.

[příloha smazaná administrátorem]

libor007

• Stálý člen
  • **
Re:Kmail - import
« Odpověď #2 kdy: 27 Prosince 2014, 19:16:25 »
nechce evolution jazykovy balicek pro gnome? U gimpu mi to kdysi taky pomohlo doinstalovat do kubuntu. Pote gimp zacal sam startovat v cz. Jinak osobne pouzivam thunderbird, take jsem na nej presel z evolutoinu. Kmail byval takovy divny, hodne lidi si na nej i stezovalo. Nevim, jak dnes, treba je na tom lepe.
Kubuntu 20.04

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.