Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: zamrznutí systému  (Přečteno 2092 krát)

martulinkaa23

• Návštěvník
zamrznutí systému
« kdy: 29 Července 2015, 03:04:56 »
Ahoj chtěla bych se zeptat nainstalovala jsem nově systém ubuntu dokoncila instalaci balicku a aktualizaci softwaru ale ne pokazde dobehne aktualizace a komplet zamrzne pc. Pouzivam notebook HP pavilion dv 6000 na nb dell 610 funguje bez problémů. jsem docela zklamaná a už si nevím rady co s tím....pokud rozchodim systém zamrzne to na spusteni jakekoli aplikace byl by nekdo tak hodny a poradil by mi. dekuji moc

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
Re:zamrznutí systému
« Odpověď #1 kdy: 29 Července 2015, 10:19:58 »
Nedošlo místo na systémovém HDD? Výpis třeba z konzole:

Citace
df -Th

Když instaluje aktualizace, rozkliknout terminál a koukat, co to píše.
« Poslední změna: 29 Července 2015, 10:21:36 od Milhouse »

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

martulinkaa23

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 29 Července 2015, 14:23:47 »
nedoslo misto nainstalovany pouze ubuntu zamrzne az po kliknuti na zjisten problem se systomovym programem pak okamzite zamrzne :-(

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
« Odpověď #3 kdy: 29 Července 2015, 14:48:59 »
Tak pekne poporadku. Jakou mas verzi Ubuntu? Live verze spustena z flashky to dela taky?

ne pokazde dobehne aktualizace a komplet zamrzne pc. ... zamrzne to na spusteni jakekoli aplikace

ubuntu zamrzne az po kliknuti na zjisten problem se systomovym programem pak okamzite zamrzne :-(

Tak kdy to teda mrzne? Jen po kliknuti na dialog, pri spusteni aplikace, pri aktualizaci, nebo ve vsech 3 pripadech?
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

martulinkaa23

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 30 Července 2015, 11:55:20 »
Ahoj ze zacatku to zamrzlo hned po spusteni ted az kdyz nabehne a spustis nejakou aplikaci nebo po pripojeni na bezdrat zkusim starsi verze a uvidim stahla jsem 14.04 co je  zde k dispozici na webu

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
« Odpověď #5 kdy: 30 Července 2015, 12:04:06 »
Mozna bude vadna RAM - tesne po naskoceni BIOSu mackej shift a z nabidky vyber memtest86. Bude to bezet dlouho, aspon hodinu...
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.