Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Xubuntu 14.04 v panelu se nezobrazuje Oznamovací oblast  (Přečteno 1868 krát)

machorulez

• Návštěvník
Xubuntu 14.04 v panelu se nezobrazuje Oznamovací oblast
« kdy: 16 Října 2015, 07:09:11 »
Ahoj, rád bych požádal o pomoc. Nainstaloval jsem si nově Xubuntu 14.04 a objevil se problém. Nezobrazuje se Oznamovací oblast (hlasitost a sítě) na panelu 0. Bohužel nejde ani přidat. Viz. foto...

Děkuji.

machorulez
« Poslední změna: 16 Října 2015, 09:38:12 od machorulez »

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
Re:Xubuntu 14.04 v panelu se nezobrazuje Oznamovací oblast
« Odpověď #1 kdy: 16 Října 2015, 08:05:16 »
Nejde pridat protoze uz tam je (ikona BT).
Proc se ti nezobrazuji ikonky ale netusim.
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

Ventero

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 16 Října 2015, 09:51:00 »
I to se tuším dá nastavit, které ikony se v rámci oznamovací oblasti budou zobrazovat nebo ne. Jsem teď zase delší dobu na L, takže už nevím přesně, ale mohlo by to být, když se do toho panelu přidávání či odebírání nedostaneš přes zkrácenou volbu, ale přes záložku v nastavení panelu (tak to má L) tak tam je možnost položku upravit. A nebo přes pravé tlačítko myši vyvolat nastavení systémové oblasti.

Netvrdím, že to tak je - jen mám něco takového v paměti. Je to úvaha o směru - pokus.
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...

machorulez

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 16 Října 2015, 17:19:09 »
Nevím, zkusím systém přeinstalovat. Během instalace ale žádná chyba nevyskočila, tak uvidíme, jestli bude vše na podruhé ok :) Po instalaci chyběl spodní panel s aplikacemi, ten jsem musel dodělat..

Díky za rady.

machorulez

navsteva

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 16 Října 2015, 17:50:17 »
Nevím, zkusím systém přeinstalovat. Během instalace ale žádná chyba nevyskočila, tak uvidíme, jestli bude vše na podruhé ok :) Po instalaci chyběl spodní panel s aplikacemi, ten jsem musel dodělat..

Díky za rady.

machorulez

Přeinstalace kvůli oznamovací oblasti? Pokud je něco zmršené v konfiguračních souborech, tak stačí ty konfigurační soubory smazat, vytvoří se potom defaultní.

zdeans

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 17 Října 2015, 11:45:10 »
Jak máš tu ikonku BT (Bluetooth), tak klikni pravým, dej vlastnosti a tam si vybereš co chceš aby se ti zobrazovalo či nezobrazovalo (záleží jestli máš zaškrtlý políčko "Ve výchozím stavu skrýt indikátory"). Kvůli tomu bych systém určitě nepřeinstalovával.
Asus M5A99FX Pro r2.0 AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor (Vishera FX-6300), Ram: 8GB DDR3 1866Mhz, nVidia GeForce GTX 960 2GB, HDD: Samsung SP2504C 250GB, WD Caviar Blue 500GB
Ubuntu 17.10 Artful Aardvark

Ventero

• Závislák
« Odpověď #6 kdy: 17 Října 2015, 13:28:24 »
To je vončo Zdeans. To jsem přesně měl na mysli  :)
Zvuky jsou mantrami a myšlenky moudrostí, prostě proto, že se mohou objevovat ...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.