Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Už je FF dost stabilní na přechod z EE?  (Přečteno 3662 krát)

Czario

• Stálý člen
  • **
  • skill :: passive-llama
Už je FF dost stabilní na přechod z EE?
« kdy: 09 Března 2007, 22:58:35 »
EE mi moc chybět nebudou a rád bych v dohledné době chtěl přejít na FF. Především kvůli tomu, že jsem líný instaloval akcelerovaný desktop a v FF už by mělo standartně být zakomponováno. :o)
Co jsem si zkoušel beryl u jiné distribuce, tak nějaké ty vychytávky byli užitečné a docela bych je rád začal využívat :o) a trochu si sladit design taky neuškodí.. průhlednost panelů atd.. krásnej novej kabátek hned spříjemní práci.. :o)

takže doporučili by jste mi již přejít na FF pro standartní používání?

Vojtin

• Host
« Odpověď #1 kdy: 09 Března 2007, 23:12:36 »
Já už jsem přešel někdy v lednu, takže proč ne...

Honzin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 09 Března 2007, 23:42:15 »
Ja osobne teda nevim. Stahovat denne 100MB aktualizaci. Nastavil jsem wifi, aktualizace a zase nejde. Downgradnul jsem zpet na EE. Mej jsem FF asi tyden. Tvari se to hezky. Par grafickych vychytavek se mi libilo, ale celkove nic moc. Uspal jsem pc a malem jsem ho uz neprobudil :-) To to radsi ty dva mesice jeste vydrzim...

Czario

• Stálý člen
  • **
  • skill :: passive-llama
« Odpověď #3 kdy: 11 Března 2007, 13:28:00 »
A kdy vyjde betaverzei?

eStar

• Aktivní člen
  • *
    • http://www.linuxsoftware.cz/

Petr Odut

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 11 Března 2007, 16:09:42 »
Teď mě třeba nefunguje GnomeBaker - zahlásí to nějakej error a skončí. Jinak stabilita je již podstatně vyšší než třeba před měsícem, ale i tak bych doporučil vydržet až do finální verze, spousta věcí ještě 100% nefunguje...

Jinak Beryl jede naprosto bez problému i v Edgy viz. http://ubuntu.beryl-project.org/dists/edgy/main/

Juraj

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #6 kdy: 11 Března 2007, 18:11:52 »
Tak som priinstaloval ku Gnome KDE a musim napisat, ze to KDE je strasne pomale. Zatial co desktop s Gnome mi pri zhruba 120 procesoch zozerie asi 240 MB RAM, KDE mi zaberie pri zhruba 130 procesoch zhruba 420 MB. Mam 512 MB RAM, asi po hodine prace v Gnome mam odsvapovanych 10MB, v pripade KDE je to pri podobnej cinnosti uz 307 RAM. Bud je to KDE 3.5.6 tak nenazrane, alebo niekde urobili soudruzi chybu. Na Dapperovi mam pritom KDE 3.5.5 neporovnatelne rychlejsie...

MarrLiss

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #7 kdy: 11 Března 2007, 18:17:57 »
To ti nekde neco hnije, vcera jsem updatoval na FF a zadnyho zpomaleni/nenazranosti proti EE jsem si nevsiml.
Prestigio Nobile 1590: P-M 740, 1 GB RAM, NV 6600
Ubuntu FF

nikola

• Stálý člen
  • **
    • http://home.tiscali.cz/nikola
« Odpověď #8 kdy: 11 Března 2007, 18:20:49 »
Citace: Juraj
Tak som priinstaloval ku Gnome KDE a musim napisat, ze to KDE je strasne pomale.
Kubuntu FF mi běží OK, celý systém je rychlejší něž Edgy. Překvapivě i glxgears hlásí vyšší numera. Ale jinak je to pořád alfa. Z nejpodstatnějších chyb - nejde vypnout komp. Po některých aktualizacích to funguje, po dnešních zase přestalo.

Juraj

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #9 kdy: 11 Března 2007, 18:35:03 »
Ten proces na 1. riadku mi zerie najviac, je pravda, ze je tam spusteny aj amarok, ktory pouziva MySQL a firefox, ale aj tak sa mi to zda vela:

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.