Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: ako na novu temu COMPIZ?  (Přečteno 3388 krát)

uf

• Aktivní člen
  • *
ako na novu temu COMPIZ?
« kdy: 23 Února 2007, 21:52:07 »
stiahol som si na stranke gnome-look.org nejake temy compiz..zvacsa tam pisu o gcompizthemer s ktorym sa tie temy instaluju..

..nikde som ho nenasiel..

Niektore nazvy suborov compiz temy:

44379-StormCloud.cgwdtheme
44934-DarklyGlassed.emerald

uf

• Aktivní člen
  • *
ako na novu temu COMPIZ?
« Odpověď #1 kdy: 25 Února 2007, 18:08:25 »
nikto nic? :)

Skeletonix

• Host
ako na novu temu COMPIZ?
« Odpověď #2 kdy: 25 Února 2007, 20:44:22 »
V Ubuntu zatím není oficiální podpora pro toto grafické rozhraní. Snad se jí dočkáme v nové verzi (ale nevypadá to moc slavně).
Pakliže jste zkušenější uživatel je možné dané prostředí doinstalovat. Jen bych spíše doporučil Beryl než Compiz, Compiz je sice lépe zakomponován do prostředí Gnome, ale měl jsem docela problémy s instalací na Ubuntu 6.10. Beryl lze zprovoznit, ze základními znalosti Linuxu, poměrně snadno !
Doporučoval bych začít zde: http://www.beryl-project.org/ . Informací najdete také mnoho zde na foru či  http://www.ubuntuforums.org/.

Mnoho zdaru !

uf

• Aktivní člen
  • *
ako na novu temu COMPIZ?
« Odpověď #3 kdy: 25 Února 2007, 22:18:53 »
Citace: Skeletonix
V Ubuntu zatím není oficiální podpora pro toto grafické rozhraní. Snad se jí dočkáme v nové verzi (ale nevypadá to moc slavně).
Pakliže jste zkušenější uživatel je možné dané prostředí doinstalovat. Jen bych spíše doporučil Beryl než Compiz, Compiz je sice lépe zakomponován do prostředí Gnome, ale měl jsem docela problémy s instalací na Ubuntu 6.10. Beryl lze zprovoznit, ze základními znalosti Linuxu, poměrně snadno !
Doporučoval bych začít zde: http://www.beryl-project.org/ . Informací najdete také mnoho zde na foru či  http://www.ubuntuforums.org/.

Mnoho zdaru !
ano skusal som aj beryl avsak s nim som mal instalacne problemy....system mi to z velkej casti spomaloval aj ked bolo zjavne ze som efekty nemal zapnute..totizto mi to ani na beryl metacity neslo prepnut..

pri compize spomalenie takmer nebadam avsak moc si na efekty nepotrpim..co som chcel som povypinal  /vlnenie okien/ ...pouzivam kocku na virtualne plochy a to je asi tak vsetko

..s berylom teda nemam skusenosti, hovorite ze je to lepsia volba? myslim hlavne na spolahlivost a na systemove naroky v porovnani s compizom..ak hej tak si najdem cas a skusim to...

--
EE compiz xgl ati 9600xt sempron2200+ 768MB ddr

Skeletonix

• Host
ako na novu temu COMPIZ?
« Odpověď #4 kdy: 25 Února 2007, 22:23:22 »
to nevím ... výkon se mi špatně posuzuje, mám relativně silný PC(moc toho nevidím). Ale co jsem tak četl tak compiz je na tom o chlup lépe ! .. mno jak jsem psal jen jsem sním měl potíže při instalaci, ale to jste měl více štěstí (více umu) ;)

uf

• Aktivní člen
  • *
ako na novu temu COMPIZ?
« Odpověď #5 kdy: 25 Února 2007, 22:36:05 »
no pravdupovediac ja som compiz iba stiahol nastavil glx server a to bolo vsetko .-) mi teraz napadlo ze mam fglrx ovladac..mozno som mal potiaze s berylom prave kvoli tomuto...ak si dobre pamatam pokusal som sa spojazdnit beryl s kombinaciou aiglx...

a este jedna vec:

Load "dri"
 Load "dbe"
 Load "glx"

to load "dbe" som v mojom xorg.conf nenasiel

Skeletonix

• Host
ako na novu temu COMPIZ?
« Odpověď #6 kdy: 26 Února 2007, 17:15:26 »
aha to asi bude ono já zkoušel Compiz z AIGLX ;)

----
tak to tam dopiš:

Kód: [Vybrat]
Load "dri"
Load "dbe"
Load "glx"
Load "dbe"

uf

• Aktivní člen
  • *
ako na novu temu COMPIZ?
« Odpověď #7 kdy: 01 Března 2007, 18:54:14 »
tak dnes som presiel absolut vsetky metody instalacie berylu uvedene vo wiki --- neuspesne!!

viem iba to ze pri spusteni berylu sa mi obrazovka dala do nebeskeho stavu /rozumej absolut cista biela farba../

som opat pri compize)

uf

• Aktivní člen
  • *
ako na novu temu COMPIZ?
« Odpověď #8 kdy: 01 Března 2007, 19:04:49 »
vie tu niekto zohnat prosim ten spominany gcompizthemer? mne sa nejak nedari..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.