Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problémy s kompatibilitou broadcom 802.11g  (Přečteno 1659 krát)

Martin900

• Návštěvník
Problémy s kompatibilitou broadcom 802.11g
« kdy: 16 Března 2007, 12:45:21 »
Zdravím, mám takový problém, koupil jsem si notebook Acer, který má sítový adaptér broadcom 802.11g a chtěl bych poradit jaký access point si mám koupit, aby mi fungovalo bezdrátové připojení k internetu. Technici firmy která mi zajištuje připojení k internetu u mě byli asi 4krát a vyzkoušeli 3 různá zařízení ale ani jedno nebylo s mým notebookem kompatibilní, nakonec to vzdali a navrhli mi kabel, ale musí přece existovat zařízení, které se bude s mým notebookem bavit,kupovat něco na slepo bych nerad,můžete mi poradit jaké cenově rozumné zařízení bude určitě fungovat?

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
« Odpověď #1 kdy: 16 Března 2007, 13:12:02 »
Access point by měl být úplně jedno, jen musí vysílat b/g
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

Honzin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 16 Března 2007, 13:42:29 »
Presne, neni to spis tim, ze ti nefunguje wifi karta v notebooku? mam ji taky a musel jsem ji zprovoznovat pres ndiswrapper a ted se pripojuju k AP od d-linku. To jsou teda technici, kdyz je to nenapadne :-D

Martin900

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 16 Března 2007, 14:07:56 »
Ta wifi karta jela, nejdříve zkoušeli acces point, který mi jel jen 5 minut a po 5ti minutách fungovalo připojení jen na 4 metry víc ne a to i na jejich notebooku. Pak zkoušeli dát silnější anténu to taky nepomohlo a nakonec přijeli s dalšíma dvěma AP, ale ani jedno se nechytalo, na jejich notebooku šlo vše ok. Tak nevím kde je chyba, stáhnul jsem si ten ndiswrapper-1.38 a co stím ted, klasicky nainstalovat?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.