Zmínka o "něčem shnilém v HW" je irelevantní.
Není irelevantní, na kvalitním HW skutečně nic při vypalování nepadá, ani nepadalo (s tím souvisí i tvá zmínka o "stabilitě ubuntu"). Nezbývá, než ti do budoucna popřát více štěstí. A jestli máš pocit že k3b je kopií windowsového nera, sice souhlasit nebudu, ale funkce má jistě obdobné. Tím spíš netuším, proč bych měl platit za něco, co mi postkytne méně možností a funkci, sám jistě uznáš že win verze Nera je s Nerolinuxem nesrovnatelná . A jen tak na okraj - kopíruju on the fly nejen CD ale i DVD, zatím mi žádná placka neumřela
.
No to jste mne rychle odhadl. Trošku si po Vaší poznámce připadám, jako bych posledních 5 let skládal počítače z toho, co jsem nalezl v popelnici. Mohl byste mne, prosím, poučit, co to je kvalitní HW? Dosud jsem si (asi naivně) myslel, že ve třídě i386 do této kategorie patří třeba Dell nebo HP. Co používáte Vy?
Co se týče
stability Ubuntu, jsem momentálně velice spokojeným uživatelem verze 6.06, která, si myslím, je velice slušně odladěna. Nicméně dovolil bych si zde kacířsky říct, že jsem zažil distra či OS, který byly stabilnější. Ale opět - nechám se poučit, proč je Ubuntu stabilnější než třeba Slackware nebo FreeBSD. Člověk se musí pořád vzdělávat.
No a ještě bych opravil jednu dezinterpretaci. Takže, nepsal jsem nic o srovnávání Nerolinuxu a Nera ve Windows. Nenapsal jsem, že K3b je kopií windowsovského Nera. Reagoval jsem na větu:
"Neznám lepší a uživatelsky přítulnější vypalovací program než K3b.". Možná jsem to špatně pochopil. Ale pod spojením uživatelsky přítulný si nevybavuji nic jiného než
uživatelské rozhraní - UI. O tom jsem mluvil, resp. tomu by měla odpovídat Vaše reakce.