Jo a já když jdu někam se svým Iphonem, tak mě někteří hned odsoudí.
Ale vůbec netuší, že je to Iphone, co mě stál pár šupů(výprodej z firmy) a byl to nevím kolik let starý model. A já chtěl prostě iOS vyzkoušet. Abych zjistil, že na přívětivost Blackberry to nemá ani zdaleka. No a ten telefon stále mám a už mu je asi 8 let.
Baterka původní! Nabíjím každý den. 4k video natáčí krásně. Umí i v menším rozlišení 120FPS. Fotky jsou slabší. Pravda. Ale na to jsem měl starou zrcadlovku. A OS? Aktualizuje a aktualizuje. Momentálně iOS 15.7.x. To je poslední verze. letos už prý končí podpora. Všechno jede v pohodě. Hry na tom nehraji.
Nevidím důvod zatím kupovat nový. Zvládá vše co potřebuji a navíc je malý jak mi vyhovuje. Takže tak.
Ale pořád potkávám magory, co začnou vandrovat, že používám Apple produkt. Přitom to nikdy neměli. A neumí se oprostit od pozérství a prostě věci používat bez ohledu na značku.
A opačný extrém byla kolegyně v práci. Manžel podnikatel, tak si, nekecám, každé 2-3 měsíce koupila nový telefon a pak žvatlala, že ho neumí ovládat. Ale měla v kabelce novou cihličku krásnou.
Mám takového kamaráda, co Apple nikdy neměl v ruce, ale taky na to jen plive. Prostě není snob, přece. Kupuje si každé 2 roky nový telefon s Androidem kolem 15k-18k, protože se mu přece už ten Android zpomalil. Ne že by to vyresetoval/pročistil. Prostě si koupí novej.