Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ekiga videotelefonovanie  (Přečteno 1584 krát)

netto

• Návštěvník
Ekiga videotelefonovanie
« kdy: 27 Února 2007, 18:14:31 »
Pouzivam Ubuntu 6.10. Vsetko ide v poriadku, az na Ekigu. Mam uz aj zaregistrovany SIP.
No ked telefonujem na slovensko, nejde obraz ani zvuk. Jednoducho to vyzvana, dam prijat hovor, ukazuje ze sme spojeny a tam to hasne. Kamera aj mikrofon su vporiadku. Nestretol sa niekto s podobnym pripadom?
Dakujem
AMD Atholon X2 Processor 6000+; 2G Ram; GeForce 8600GTS; Uuntu 7.10

Miko10

• Stálý člen
  • **
Ekiga videotelefonovanie
« Odpověď #1 kdy: 27 Února 2007, 20:45:55 »
Zatial jediny problem co som sa stretol tak bol ten, ze mi dost sekal zvuk. Video som neskusal, pretoze sa mi este nepodarilo rozbehat moju webkamerku. Ale potom som zistil ze to sekanie bolo sposobene nastaveniami filtrov a firewallu na routri.
Fujitsu-Siemens V6535, CD T3200, 3GB RAM, 320 GB HDD, Wifi Atheros 242x, Ubuntu 10.10

Luban

• Závislák
Ekiga videotelefonovanie
« Odpověď #2 kdy: 05 Dubna 2007, 22:08:56 »
Citace: Miko10
Zatial jediny problem co som sa stretol tak bol ten, ze mi dost sekal zvuk.
Mám problém s trháním zvuku v mikrofonu. Já slyším druhou stranu dobře, oni mě moc dobře ne.
Doporučili mi použít kodek G.711a, ale ten já ve své verzi ekigy 2.0.3 nemám :(.

Pavelp

• Host
Ekiga videotelefonovanie
« Odpověď #3 kdy: 06 Dubna 2007, 07:52:07 »
Citace: netto
Pouzivam Ubuntu 6.10. Vsetko ide v poriadku, az na Ekigu. Mam uz aj zaregistrovany SIP.
No ked telefonujem na slovensko, nejde obraz ani zvuk. Jednoducho to vyzvana, dam prijat hovor, ukazuje ze sme spojeny a tam to hasne. Kamera aj mikrofon su vporiadku. Nestretol sa niekto s podobnym pripadom?
Dakujem
Problem bude v pruchodu NATy. Prochazi signalizace, ale ne datovy stream. Je to slozita problematika. Zkuste neco v nastaveni telefonu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.