Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nefunkční VirtualBox [vyřešeno]  (Přečteno 2038 krát)

Adam Trhoň

• Návštěvník
Nefunkční VirtualBox [vyřešeno]
« kdy: 01 Dubna 2007, 11:16:13 »
Dobrý den, nainstaloval jsem si VirtualBox, do něj WinXP. Jenže se mi povedlo XP při instalaci restartovat (Myslel jsem, že pro uvolnění myši se použije Ctrl-R). Vpodstatě identický problém jako http://forum.ubuntu.cz/viewtopic.php?id=7714, dokonce i stejná hláška. Tak jsem to odinstaloval, smazal zmíněné adresáře, nainstaloval, spustil a..  nic. Stejná hláška... Zkusil jsem to ještě jednou, a stejně to nepomohlo... Jak můžu zjistit, kam všude si VirtualBox ukládá svá nastavení?

mirak

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: 01 Dubna 2007, 17:20:19 »
/home/jmeno_uzivatele/.VirtualBox
Omnia sponte fluant, absit violentia rebus.
Maple  ;)

Antonín Daněk

• Aktivní člen
  • *
    • http://antonindanek.cz
« Odpověď #2 kdy: 07 Dubna 2007, 10:39:37 »
Pfff jsem odrovnanej, Virtual Box mi zase začal házet tu hlášku z topicu viz. výše (zakládal jsem ho) a už jsem to snad třikrát kompletně odebíral a stejně hlásí pořád tu samou chybu :(((
Vyřešil si to nějak ? Nejhorší je, že ho ani nehodlám nějak pravidelně využívat, potřebuju jen něco zkusit.

edit: Už se mi to podařilo, ale fakt nechápu ... jediný co jsem udělal jinak je, že jsem změnil čas, kterej jsem měl špatně nastavenej o pár let :o).

Adam Trhoň

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 07 Dubna 2007, 12:59:34 »
VIdíš, s tím časem by to mohlo mít co dočinění... Já mám "zálohu" instalačky Windows. Aby mohla proběhnout instalace, datum se musí nastavit na rok 2001. No a pokud tohle VirtualBoxu vadí... Ozkouším to a dám vědět

Adam Trhoň

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 07 Dubna 2007, 13:13:55 »
Tak to funguje. Hláška je tedy způsobená špatně nastaveným datem. DanekA: Jsi génius=)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.