Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: DIrectX ve Wine / About new ubuntu user  (Přečteno 2061 krát)

decker

• Návštěvník
DIrectX ve Wine / About new ubuntu user
« kdy: 14 Dubna 2007, 11:59:20 »
Zdravim v nove komunite, zatim se drzim a chci u tohoto distra zustat..nechci zase instalit wokna:D, tak snad poradite:

Emuluju Counterstrike: Source, spustim WINEDEBUG=-all (jinak se to strasne seka)..ale je tu problem,nejaka chyba treba krabice jsou strasne v kontrastu, uikdyz by to tolik nevadilo, 20-40 fps neni nic moc, texty se zobrazuji jakoby za textury takze kdyz chci treba videt, co kdo pise musim se podivat do oblohy :D.. prepl jsem na nastaveni a koukam na nastaveni DirectX 6.0... rekl bych, ze to bude asi tim?

Spravuji ceske CS:Source servery na source.cstrike.cz, tudiz to potrebuji :).

Jinak Ubuntu jsem si docela pekne vyladil, vsude sama alpha, akorast existujou treba nejake dalsi pluginy do listy? Napr. hezci hodiny, atpd..

Taky je docela zajimavy, ze pokud emuluju neco s wine a pak to nekam "zmizi"(konkretne se mi to stava u toho cska) na pozadi X a ja uz to neprepnu na popredi, nemuzu ho lehce kilnout, trva to dlouho(par sekund, ale zdrzuje to..), to treba z administrace vzdalenych serveru neznam, tam se vse provadi okamzite..(slackware nebo debian)..?

Taky se mi nepodaril rozchodit Photoshop 7 CS pres posledni verzi wine, dalsi ma prioritni potreba...

Tak snad na me nebudete hned ze zacatku nadavat :)
respect drum and bass, to ostatní neni důležitý, přijde to samo :)
AthlonXP2100, 768DDR333, NV FX120MB * webdesign, code * nRs.cz

decker

• Návštěvník
« Odpověď #1 kdy: 14 Dubna 2007, 13:02:58 »
Dalsi problem...pokud nejaka hra spadne do X, X nenastartuje puvodni prac. rozliseni..
respect drum and bass, to ostatní neni důležitý, přijde to samo :)
AthlonXP2100, 768DDR333, NV FX120MB * webdesign, code * nRs.cz

MacHala

• Stálý člen
  • **
  • Big Bro iz watching joo!
    • ZlejT
« Odpověď #2 kdy: 14 Dubna 2007, 21:12:43 »
Citace: decker
Dalsi problem...pokud nejaka hra spadne do X, X nenastartuje puvodni prac. rozliseni..
Ja to resil tak, ze jsem nastavil ve winecfg "emulate virtual desktop" a mel to tim padem jako okno, nicmene je docela nepohodlne, ze kdyz je rozliseni hry mensi nez velikost okna, tak se zmensi okno a ne naopak...

k tomu Photoshopu: priste doporucuji trochu hledat ve foru a wiki (http://wiki.ubuntu.cz/Adobe_Photoshop)

btw, tenhle topic nema imho moc spolecneho s akcelerovanym prostredim...
Prislusnik ligy, za kreativni pouzivani interpunkcnich znamenek, carek, predevsim.
=======================================
Tweetuju jako http://twitter.com/zl8

locki

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 15 Dubna 2007, 22:24:19 »
Citace: decker
prej smazat v /etc/X11/xorg.conf to nejvyssi rozliseni ktere nepouzivas. Ja tam mam trebas nejvetsi nativni meho lcd 1680*1050 a kdyz vypnu CS  1.6 emulovane prez wine tak mam stejne rozliseni 1920*cosik. BTW jinak source.cstrike.cz supa servrik kdyz padnul fofrnet

a do tohoto topicu to asi nepatri....
CZFree admin, Ubuntu 7.04, 20x WRT54G,GS,GL http://openwrt.org

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.