Zdravim v nove komunite, zatim se drzim a chci u tohoto distra zustat..nechci zase instalit wokna:D, tak snad poradite:
Emuluju Counterstrike: Source, spustim WINEDEBUG=-all (jinak se to strasne seka)..ale je tu problem,nejaka chyba treba krabice jsou strasne v kontrastu, uikdyz by to tolik nevadilo, 20-40 fps neni nic moc, texty se zobrazuji jakoby za textury takze kdyz chci treba videt, co kdo pise musim se podivat do oblohy

.. prepl jsem na nastaveni a koukam na nastaveni DirectX 6.0... rekl bych, ze to bude asi tim?
Spravuji ceske CS:Source servery na source.cstrike.cz, tudiz to potrebuji

.
Jinak Ubuntu jsem si docela pekne vyladil, vsude sama alpha, akorast existujou treba nejake dalsi pluginy do listy? Napr. hezci hodiny, atpd..
Taky je docela zajimavy, ze pokud emuluju neco s wine a pak to nekam "zmizi"(konkretne se mi to stava u toho cska) na pozadi X a ja uz to neprepnu na popredi, nemuzu ho lehce kilnout, trva to dlouho(par sekund, ale zdrzuje to..), to treba z administrace vzdalenych serveru neznam, tam se vse provadi okamzite..(slackware nebo debian)..?
Taky se mi nepodaril rozchodit Photoshop 7 CS pres posledni verzi wine, dalsi ma prioritni potreba...
Tak snad na me nebudete hned ze zacatku nadavat