Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: beryl+nvidia+FF...misto kostky po oddaleni plochy, plochy vedle sebe  (Přečteno 1816 krát)

Vitek

• Návštěvník
Mam amd64 s feisty i386, Nvidia xgl drivers 1.09...primo z nabidky Synaptiku (ovladac je spravny, s funkcni 3D akceleraci) a Beryl.
3D prostredi funguje, ale po oddaleni plochy se mi nezobrazuje krychle, jen plochy vedle sebe.
Oznacil jsem v Beryl managerovi "cube", ale bez uspechu. Dokonce mi zmizely pozadi ostatnich 3 ploch i s ikonami a zustaly jen mrtve cerne obrazovky s panely...o tom jsem zde ale neco cetl, pouze pro uplnost. a i po odznaceni beze zmen. (myslim, ze to bylo v nabidce Desktop, nebo visual effect...tam kde lze zvolit water effect)
Muzete mi prosim poradit, jak Beryla efektivne nastavit tak, abych tento problem vyresil?
...Neni potreba dale doinstalovat nejake Beryl setting managery atp?

Dekuji za rady a omlouvam se, pokud ma otazka pusobi zmatene, nemam nyni ubuntu pred sebou.
Vitek

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
beryl+nvidia+FF...misto kostky po oddaleni plochy, plochy vedle sebe
« Odpověď #1 kdy: 20 Dubna 2007, 17:37:10 »
Nemas v beryl settings manager-desktop-desktop cube-options zapnute slide when changing viewports instead of rotating? Alebo to pod tym.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Vitek

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 20 Dubna 2007, 17:45:07 »
Podivam se

Vitek

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 20 Dubna 2007, 18:56:29 »
Tak to tam zaskrtnute nemam,fakt nemam paru, co s tim delat

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.