Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Wine podělalo panely  (Přečteno 2149 krát)

MaJJ

• Návštěvník
Wine podělalo panely
« kdy: 12 Prosince 2007, 21:50:34 »
Zdravím, mám takový ... akutní problém :D

Chtěl jsem si přes Wine nainstalovat Diablo II, a to na konci instalace dělá Video Test. Zjišťuje, jestli používat DirectDraw nebo Direct3D (Wine má nejspíše nějaké svoje náhražky). No udělalo to v pohodě, obrazovka párkrát blikla a hodilo mi to panely (snad se tomu tak říká, prostě to kde je čas, menu, atd.) do pozice, kde by to bylo s rozlišením cojávím 800x600? Tak jsem si říkal, že restartnu xka ... Ctrl+Alt+Backspace, znova se přihlásím a co to, panely nikde, nefungujou zkratky jako Alt+F2 atd. Plocha jede normálně.

Naštěstí funguje Nautilusovské pravé menu - takže můžu spustit terminál a z něj vše ostatní ... ale jak dostat zpátky panely?

Prosím pomozte!

3m9d

• Stálý člen
  • **
Re: Wine podělalo panely
« Odpověď #1 kdy: 12 Prosince 2007, 22:50:09 »
sudo killall gnome-panel
gnome-panel
(doufám - více, nebo spíš přesněji, najdete na wiki na stránce Berylu/Compizu - ten to totiž může dělat, je tam řešení)
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

MaJJ

• Návštěvník
Re: Wine podělalo panely
« Odpověď #2 kdy: 13 Prosince 2007, 14:00:23 »
beryl nemám, ani compiz (jakože ho nepoužívám).

no už včera jsem ten gnome-panel zkoušel, panely se skutečně objevily, ale nic na nich nebylo ani po restartu X-ek. Tak jsem to vzdal a říkal jsem si snad něco napíšete.
Dneska zapnu kompa že si přečtu jestli se něco neobjevilo, přihlásím se a hele ony se po chvilce rozjely :)

Ale stejně díky, aspoň jsem si jistý že to je tímhle.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.