Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nenastartuje mi ani BIOS  (Přečteno 5418 krát)

palop

• Návštěvník
Nenastartuje mi ani BIOS
« kdy: 01 Května 2007, 01:12:02 »
Mám problém so štartom PC. Mám na ňom Windows s Linuxom a zrazu jeden den ráno pri štarte nenaštartuje, nechce sa dostať ani do BIOSu. Pípať nepípa, že sa mu niečo hardwarové pokazilo. Upresním ten štart: prvé sekundy štartu sú normálne, to znamená ozve sa zvukovo, že štartuje, dióda svieti červená, neskôr i zelená, ale monitor nijako nereaguje; skúšal som vymeniť monitor, nepomohlo, skúšal som vybrať všetok hardware zasunúť znova, nepomohlo, vybrať baterku v MB i zmeniť jumper clr cmos, nič, povysávať vnútro PC, nič, skúšal som inú grafickú kartu, takisto nič... vedel by mi niekto poradiť ešte nejaké možnosti? Vďaka!
« Poslední změna: 19 Října 2007, 19:48:43 od Anna Taliánová »

jirihuf

• Stálý člen
  • **
Nenastartuje mi ani bios
« Odpověď #1 kdy: 01 Května 2007, 06:14:00 »
Servis...?
Have you tried turning it off and on again?

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Nenastartuje mi ani bios
« Odpověď #2 kdy: 01 Května 2007, 10:06:20 »
Citace: palop
Mám problém so štartom PC. Mám na ňom Windows s Linuxom a zrazu jeden den ráno pri štarte nenaštartuje, nechce sa dostať ani do Biosu. Pípať nepípa, že sa mu niečo hardwarové pokazilo. Upresním ten štart: prvé sekundy štartu sú normálne, to znamená ozve sa zvukovo, že štartuje, dióda svieti červená, neskôr i zelená, ale monitor nijako nereaguje; skúšal som vymeniť monitor, nepomohlo, skúšal som vybrať všetok hardware zasunúť znova, nepomohlo, vybrať baterku v MB i zmeniť jumper clr cmos, nič, povysávať vnútro PC, nič, skúšal som inú grafickú kartu, takisto nič... vedel by mi niekto poradiť ešte nejaké možnosti? Vďaka!
Chyba hardware → servis (nic lepšího tady vážně nevymyslíme, nebo čekáte, že vám to na dálku opravíme?).
« Poslední změna: 19 Října 2007, 19:49:24 od Anna Taliánová »

Rixx

• Stálý člen
  • **
Nenastartuje mi ani bios
« Odpověď #3 kdy: 01 Května 2007, 10:25:41 »
Citace: palop
Mám problém so štartom PC. Mám na ňom Windows s Linuxom a zrazu jeden den ráno pri štarte nenaštartuje, nechce sa dostať ani do biosu. Pípať nepípa, že sa mu niečo hardwarové pokazilo. Upresním ten štart: prvé sekundy štartu sú normálne, to znamená ozve sa zvukovo, že štartuje, dióda svieti červená, neskôr i zelená, ale monitor nijako nereaguje; skúšal som vymeniť monitor, nepomohlo, skúšal som vybrať všetok hardware zasunúť znova, nepomohlo, vybrať baterku v MB i zmeniť jumper clr cmos, nič, povysávať vnútro PC, nič, skúšal som inú grafickú kartu, takisto nič... vedel by mi niekto poradiť ešte nejaké možnosti? Vďaka!
Skuste este druhy zdroj.  Inak uz fakt len servis.
« Poslední změna: 19 Října 2007, 19:49:51 od Anna Taliánová »

Robin M.

• Aktivní člen
  • *
    • http://zkratak.xf.cz
Nenastartuje mi ani bios
« Odpověď #4 kdy: 01 Května 2007, 10:25:41 »
no, kdyby dal IP a zapnul SSH....
> Problémy s Windows -  Reboot.
> Problémy s Linux       - Be root.
tatranky.rar - energie zbalena na cestu

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Nenastartuje mi ani bios
« Odpověď #5 kdy: 01 Května 2007, 10:41:38 »
Citace: juhuuu
???

zutroy

• Aktivní člen
  • *
Nenastartuje mi ani bios
« Odpověď #6 kdy: 01 Května 2007, 11:26:39 »
Citace: juhuuu
Myslis jeho nejspis neverejnou IP adresu na ssh server na pocitaci, kterej nemuze zapnout? :)
Jo.. to by mu potom kazdej rad pomohl.. :-D
"I'm not crazy. Don't call me crazy! I'm just not user-friendly."
:-P

donny

• Závislák
Nenastartuje mi ani bios
« Odpověď #7 kdy: 01 Května 2007, 14:49:53 »
LOL! zutroy me dostal do kolen :D
archlinux @ i7-6700/GTX1080 8G/32G DDR4/.5TB NVMe/WD RED 3TB | Raspbian 8 @ Raspberry Pi
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better!

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.