Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Po instalaci jsem nenabootoval nic ....  (Přečteno 1842 krát)

Bartis.CM3

• Návštěvník
Po instalaci jsem nenabootoval nic ....
« kdy: 30 Dubna 2007, 08:49:25 »
Zdravím, mám takový problém s Ubuntu 7.04, instalace proběhla v pořádku, vše v pohodě, dal jsem instalovat na celý disk, ale po restartu, který si sitém vyžádal se mi nepovedlo nabootovat nic, ani CD, ani hdd.... prosím, potřerbuju rychler poradit ....

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #1 kdy: 30 Dubna 2007, 09:04:20 »
A když se snažíte normálně zapnout pc (nabootovat z hdd), tak kde se to zastaví - naběhne grub (takové to menu s výběrem, co spustit), naběhne alespoň bios...

Bartis.CM3

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 30 Dubna 2007, 09:50:56 »
No bios mi jde ..... ale žádní tabulka tam nenaskočí, prostě přejede klasickej začátek a když má naject načítání systému, tak to s tím nic neudělá .,....prostě se to tam sekne a nic ..... Nevím co s tím ???

gargy2002

• Host
« Odpověď #3 kdy: 01 Května 2007, 02:38:29 »
Citace: Bartis.CM3
No bios mi jde ..... ale žádní tabulka tam nenaskočí, prostě přejede klasickej začátek a když má naject načítání systému, tak to s tím nic neudělá .,....prostě se to tam sekne a nic ..... Nevím co s tím ???
Bios jde, takze dobra zprava.:) Asi bude neco spatneho s loadrem Grub. Tady na foru je navod od Lukase Svobody, jak preinstalovat Grub(po reinstalaci windows) pomoci live CD. Hod cd ubuntu do mechaniky, bootni do live cd a podle navodu preinstaluj Grub, mozna je tam i jiny loader, lilo.

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
« Odpověď #4 kdy: 01 Května 2007, 16:05:46 »
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.