Ahoj, mám takovej problémek. Mám Laptop Acer Aspire 5101 a mám tam disk 120 GB. Mám jen jednu partition s originálním Win XP pro. Rád bych k tomu přidal i ubuntu. Ale mám problém, když v instalaci ubuntu při rozdělovaí nastavím, kolik místa chci ukrást ze stávající partition pro novou partition tak se to nezdaří...Rozhodl jsem se tedy ve Win pomocí Partition Magic 8 vytvořit novou partition, nastavil jsem změnu velikosti a chtělo to restart, po restartu to začne dělat jako, že to ověřuje před rozdělením ale potom to napíše error 1529 a batch file mismatch nebo co. No tak jsem pročítal různý zahraniční fora a prý měl pomoct chkdsk /f udělal jsem a prověřilo to ale žádná chyba...zkusil jsem tedy znova měnit velikost ale nešlo to...projel jsem to scandiskem a stejně pořád chyba 1529. Rozhodl jsem se defragmentovat disk po úspěšné defragmentaci, opět chyba 1529....už jsem zoufalej... rád bych si Ubuntu dal jako primární systém a nechal si Win v Dual bootu na hry ale zakázal bych jim internet...ten by šel jen pod Ubuntu...ale bohužel nedaří se mi to rozdělit...nevíte někdo co stím ? Děkuji za odpovědi, už jsem opravdu zoufalej...