Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jak ve FF vypnout náhledy původního kontextu u obrázků v googlu?  (Přečteno 1778 krát)

XomboX

• Aktivní člen
  • *
Casto pres google hledám obrázky. Chtel bych si usetrit jeden klik a vypnout zobrazovani ramu se strankou, kde je obrazek v puvodnim kontextu. Tj. aby, kdyz v tech náhledech kliknu na daný obrázek, tak aby se mi rovnou zobrazil ve full screen a nikoliv s tim ramem puvodniho kontextu

Znate nekdo to rozsireni pro FF, ktere se o to postara? Nebo se to da nekde proste "vypnout"? Kde?

Dik
Asus A6JC-Q003, Ubuntu
Jabber: xombox@jabbim.cz
Ubuntu User number is #12210  Monday, applications choke Tuesday, Wednesday, RAID set's broke Thursday, let out the magic smoke but on Friday, I patch bugs Monday, my xorg conf is toast Tuesday, Wednesday, CPU roasts Thursday, it won't even POST but on Friday, I patch bugs

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
Jak ve FF vypnout náhledy původního kontextu u obrázků v googlu?
« Odpověď #1 kdy: 11 Srpna 2007, 10:26:14 »
Jentak jsem kouknul do nastavení a ve FAQ o tom něco je. Ale je to anglicky, tak přesně nevím co: http://www.google.cz/intl/cs/help/faq_images.html
Musel jsem se nejdřív přihlásit.

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Ilja Iljič

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 11 Srpna 2007, 11:00:36 »
IMHO takové rozšíření neexistuje a myslím, že to ani není možné. Ve výsledcích vyhledávání Google Images jsou totiž pouze linky na stránky, kde jsou obrázky zpřístupněny, nikoli na samotná umístění obrázků, což mi přijde celkem logické, původní obrázek se přece může nalézat prakticky kdekoli, jeho atributy, alty a titly, jsou však na konkrétní stránce.

XomboX

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 11 Srpna 2007, 22:08:36 »
Aha. No to je skoda. Diky za info.
Asus A6JC-Q003, Ubuntu
Jabber: xombox@jabbim.cz
Ubuntu User number is #12210  Monday, applications choke Tuesday, Wednesday, RAID set's broke Thursday, let out the magic smoke but on Friday, I patch bugs Monday, my xorg conf is toast Tuesday, Wednesday, CPU roasts Thursday, it won't even POST but on Friday, I patch bugs

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.