Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Compiz, krychle, 4 plochy problém  (Přečteno 1720 krát)

tomubuntu

• Host
Compiz, krychle, 4 plochy problém
« kdy: 31 Října 2007, 15:24:36 »
Mám Compiz a plochy na krychli. To funguje hezky.

Dole na panelu se mi zobrazují 4 malé plochy. Domlíval jsem se, že to jsou strany krychle, ale ne. Když něco přesunu ma plochu 2, není to na krychli nikde.
Rozumím tomu správně tak, že mám tedy 4 krychle každou se 4 plochami?

To by ani nevadilo, ale když se tam přesunu, zmizí mi hlavní panel. Vidím jen prázdnou plochu, respektive si mohu točit s prázdnou krychlí.
Jak zase zobrazím panel?

Když počet malých ploch dole na panelu změním na 3, 2, jedna, změní se i počet stran krychle (jestli se tedy dá ještě hovořit o krychli :-)), když dám 5 tak také, ale když něco přesunu na plochu 2 přes menu nahoře ve spuštěném okně, tak už to na krychli, pentichli, trichli apod nenajdu...

Jak nastavit, aby byly jen ty čtyři plochy, které jsou na krychli a jiné (které potom nenajdu) ne?

Díky moc za pomoc začátečníkovi...

tomubuntu

• Host
Re: Compiz, krychle, 4 plochy problém
« Odpověď #1 kdy: 31 Října 2007, 15:40:56 »
Ještě dodávám, že mám nastaveny 4 vodorovné plochy a 1 svislá i v Compiz i v zobrazovátku ploch dole na liště.

pavolzetor

• Host
« Odpověď #2 kdy: 31 Října 2007, 22:44:18 »
tejto chyby som sa dopustil aj ja asi mas nastavenych viac virtualnych ploch zmen to na jednu a nechaj si 4 vodorovne 1 zvisle

tomubuntu

• Host
« Odpověď #3 kdy: 01 Listopadu 2007, 07:49:16 »
tejto chyby som sa dopustil aj ja asi mas nastavenych viac virtualnych ploch zmen to na jednu a nechaj si 4 vodorovne 1 zvisle
Díky snad jsem to nastavil... ale někdy mi v Compiz nastavení ploch "nezůstane", někdy jo...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.