Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Thunderbird  (Přečteno 3306 krát)

pascall

• Návštěvník
Thunderbird
« kdy: 18 Listopadu 2007, 13:53:31 »
Nešlo by udělat v Gnome lepší podporu pro e-mailový klient Thunderbird? Umožnit minimalizovat do tray, zobrazovat příchozí e-maily.

Nebo udělat nějaký program, který by dokázal převést nastaveni Thunderbird do Evolution?
Pokud něco takového existuje tak se omlouvám a byl bych rád odkaz :)

Kdysi asi před rokem jsem ještě používal Win a od té doby mám Thunderbird, rád bych se toho zbavil a nechce se mi tech 8 schránek přepisovat :) Navíc nevím už ani hesla :)   

S pozdravem                            pascall
« Poslední změna: 20 Dubna 2008, 11:54:40 od Anna Taliánová »

anicka

• Host
Re: Thunderbird
« Odpověď #1 kdy: 20 Listopadu 2007, 12:06:12 »
S tím Thunderbirdem to je sice zajímavý nápad, nicméně podle zatím dostupných informací z fóra se zdá, že většina uživatelů Ubuntu/Kubuntu používá výchozí poštovní klient Evolution. Samozřejmě část uživatelů fóra používá Thunderbird, ale situace Thunderbirdu se poté co byl oddělen od vývojářského teamu Mozilly stala trochu nepřehlednější :-( ... budoucnost ukáže, zda vývoj Thunderbirdu bude pořád stejně rychlý jako doposud a jestli se bude dynamicky vyvíjet, aby držel krok s jinými poštovními klienty (například právě zmíněný Evolution).

Možná se export e-mailů z Thunderbirdu do Evolution někde řešil tady na fóru? Zkuste pohledat na fóru třeba import emailů/e-mailů. :-)

Chcete-li v Ubuntu tray-icon-notification-for-email-client, tak můžete vyzkoušet buď Mail Notification anebo Gnubiff. (linky na web GNOME Files)

Hezký den! :-)

Edit:
Na fóru jsem našla doporučené ještě jedno rozšíření pro Gnome (gnome panel), a to rozšíření New Mail Icon. Možná je lepší než gnubiff, který používám ... každopádně New Mail Icon otestuji :-) ...
« Poslední změna: 20 Listopadu 2007, 13:13:33 od Anna Taliánová »

nettezzaumana

• Host
Re: Thunderbird
« Odpověď #2 kdy: 20 Listopadu 2007, 12:09:03 »
thunderbird je pro vyvojare gnome pouze "jedna z aplikaci" a myslim, ze se nebudou zlobit s jeho lepsi integraci.
evolution je mimoradne mocny emailovy klient (dokonce v ramci oss asi nejlepsi) a ja osobne ho doporucuju pred thunderbirdem.

zdravi ntz

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.