Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Přehrávače po určité době nepřehrávají  (Přečteno 1415 krát)

jirihuf

• Stálý člen
  • **
Přehrávače po určité době nepřehrávají
« kdy: 19 Srpna 2007, 19:01:23 »
Nevím čím to, ale poslední týden se mi stává, že když mám počítač zapnutý dlouho (předpokládám, že má vliv něco, co pouštím), nejde pak spouštět filmy v žádném přehrávači. Přehrávač se otevře, jakoby načítal film, ale u toho zůstane. Např. mplayer mi začne horečně vypisovat, že nemůže killnout 18824, 27. Když se ale podívám do procesů, žádný takový tam není...
Restart vždy problém spraví, ale komu se chce spouštět počítač víc než jednou denně, že...
Poradíte?
Myslel jsem, že by mohl mít vliv ten ošklivý program skype, ale ten třeba vůbec není puštěný a stejně...
jinak pouštím liferea, evolution, gaim, gdesklets, ktorrent, bluetooth, OOo, Mozillu, xmms, VirtualBox - toto standardně...
Have you tried turning it off and on again?

TomVal

• Návštěvník
« Odpověď #1 kdy: 29 Srpna 2007, 19:45:41 »
Já s tím mám taky problém, přehrávání v prohlížeči (flash) funguje, ale Amarok i Rhythmbox se po chvíli streamovaného přehrávání seknou a Rhythmbox je nutné restartovat, protože prohlásí něco o internal data flow error.

Pentium IV 3,2 GHz, board Asus P5GD2 pro, ATI Radeon X1600, SB Audigy 2, 2 GB RAM

TomVal

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 29 Srpna 2007, 19:46:30 »
Jo a ještě dodám - panenská instalace Ubuntu 7.04 s přidaným Kubuntu desktop

smejky

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 30 Srpna 2007, 11:37:38 »
Je potřeba nainstalovat balík flashplugin-nonfree, což je vlastně Flash Player 9.

S tím by mělo fungovat přehrávání ve Firefoxu a zároveň v nějakém přehrávači.
Ubuntu 8.04 Hardy Heron
AMD Athlon 64 3200+, 1024MB DDR2, nVidia GeForce 8600GS 256MB

TomVal

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 30 Srpna 2007, 17:38:21 »
Ale mě flash přehrávání funguje, mě nefunguje přehrávání ogg streamů (Český rozhlas D dur) v Rhythmboxu, který se po chvíli kousne, zatímco Helix Player nemá problém

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.