Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problémy s Java Applety ve Firefoxu  (Přečteno 2797 krát)

froggy

• Návštěvník
Problémy s Java Applety ve Firefoxu
« kdy: 21 Března 2007, 21:08:40 »
Když ve Firefoxu (1.5.0.10) otevřu stránku s nefunkčním appletem (třeba mu chybí knihovna, nebo jinak zhavaruje), tak celý Firefox zmrzne. Jako kurzor myši se objeví šipka s hodinami. Po zavolání killall java_vm se celý Firefox zhroutí. Dělá vám to někomu taky? A lze to nějak vyřešit, ať nemusím restartovat Firefox když je na stránce vadný applet?
Javu mám z  balíků sun-java6* a nakonfigurovanou příkazem update-java-alternatives -s java-6-sun. Zkoušel jsem to se stejnou verzí Javy ve Windows a zde FF funguje naprosto normálně a místo Java appletu se objeví křížek.
Problematický applet je třeba na: http://home.earthlink.net/~kduling/Java3D/First/

vadimo

• Stálý člen
  • **
    • Linux Tips & How to
« Odpověď #1 kdy: 22 Března 2007, 21:31:39 »
jj, potvrdzujem aj mne. No inde som sa s tým nestretol.
Asus A6M - Ubuntu 7.10
Asus wl500b
IPBOX 200 - na ceste

froggy

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 26 Března 2007, 13:41:12 »
Trošku jsem to prozkoušel detailněji a jedná se o to, že když applet v metodě Init() vyhodí výjimku a jeho běh skončí, tak z neznámých důvodů se Firefox sekne... Asi by to chtělo nahlásit BUG report - ale nevím, jestli to hlásit na Ubuntu nebo na Mozillu...  Máte někdo s takovými hlášeními zkušenosti?

Jakub Lucký

• Závislák
    • Jakub Lucký
« Odpověď #3 kdy: 26 Března 2007, 17:12:17 »
Já si myslím, že by se to mělo hlásit na Mozillu, protože je to chyba ve Firefoxu... ale taky je dost možné, že si vývojáři Mozilly odebírají i chyby z jiných zdrojů, jako je Ubuntí Launchpad
FAQ-Často kladené otázky   Návody(wiki)     
Jakub@Life:~$ Ubuntu změnilo váš život, přejete si změny uložit?(Y/N)?
Děkujeme, že nekrmíte trolly Blogísek  :wq

Phoenix

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 01 Září 2007, 16:26:56 »
Mně to dělá také a docela to vadí. Také se mi stává, že FF (nebo Java?) drží někde uložený applet a pokud ho změním (jako programátor), tak běží stál ten původní. Pomůže až přejmenování appletu :(
Notebook FUJITSU-SIEMENS Amilo PRO V3505 - Intel Core 2 Duo, 1 GB DDR2 533 MHz, GMA950, 160 GB disk, Ubuntu 7.10

Karel Smetana

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 02 Září 2007, 09:33:19 »
Taky mám stejný problém .... :-(
Acer Aspire 3103 WLMi, AMD Sempron 3400+ 1.8GHz, 2,5 Gb DDR2, 100 Gb HDD - Kubuntu 9.10

Chcete se seznámit, založit si blog či se jen bavit? Navštivte www.najdisime.cz

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.