Dobrý den, zkoušel jsem nabootovat z liveCD (7.04) na novém PC ale nejde - nejde zkontrolovat CD/Spustit/Spustit v záchraném modu (chyba v CD to neni, jinde jede...). Když dam Spustit tak se objeví zavádění linuxového jádra -> a ve chvíly kdy se má objevit logo UBUNTU a načítat - zůstane černá obrazovka a CD-ROM se přestane točit. Pokavad před spuštěním změnim rozlišení z standartního VGA na např. 800x600 nebo cokoliv jinýho, zobrazí se sice logo UBUNTU ale nenačítá se nic a CD-ROm se opět netočí. :/
Když jsem zadal před startem "acpi=off noapic nolapic" tak se mi jednou povedlo, že jde logo ubuntu zobrazilo a načítalo to, ale po chvilce to stejně skončilo stejně na černý obrazovce s blikající pomlčkou nahoře a už se nic nedělo.
Tipl bych že se mu nelíbí bud ATI Radeon X1950Pro a nebo Chipset ATI Xpress 3200.
Sestava:
MB Asus M2R32-MVP, Xpress 3200/ATI SB600
CPU AMD A64 X2 4000+ EE
VGA Sapphire ATI X1950 PRO 256MB DDR3 PCIE
SATA DVD-RW
Podaď te prosím, jestli máte někdo nápad co s tim.
--------
Edit:
https://wiki.ubuntu.com/ASUS_M2A-MVP (asi nejpodobnější tý mojí co jsem tam našel

) -> si to fakt bude v desce :/ ale podle to ho by to s apic=off melo naject, hold to budu muset zkusti znova snad se to umoudří

Ale u verze "AMD64" neni nic o instalaci napsanýho, takže by možná mohla fungovat, co myslíte?