zdravim.. dekuji za podnety, ale zatim tedy nepomohlo nic. co se tyce vylepseni, s temi potize nemam. na stabilitu systemu si nemohu narikat, jen jsem si ho tedy vizualne ohnul dle sveho, ale proc ne, kdyz to jde

a usnadnuje mi to zivot. reinstalace firefoxu nepomohla. nejede to ani na ciste instalaci. to jsem uz zkousel. jeste dodam pikantnost. mam zprovozneny virtualbox 1.5 , na nem bezi WinXP a na nem je IE 6.neco a Firefox 2.0.0.9. a pozor, neskrtne si ani jeden z tech prohlizecu !!! jsem z toho opravdu JELEN ! jinak koukal jsem na ten kod na zena-in, je opravdu hrozny. co jsem si vsiml,z e se pri tom dlouhem nacitani porad nacita, ale uzasne pomalu. proste to vypada, ze ta stranka se nedotahne ani za pet minut. ale je videt, ze html kod pribyva. !?! na net jsem pripojeny pres karneval a 1 MBit, takze tady problem nevidim. pritelkyne je bezdratem a stejny problem. napadlo me, jestli se nedaji nejak prichozi pakety profiltrovat, ale zase kdo by to a proc delal ? firewall, antivir neprovozuji a do iptables jsem nesahal.. takze uz nevim..
NAPAD !!!
zkusil jsem ping na zenu-in, vse ok do 20 ms, tak jsem pak jeste zkusil ping na s1.czgde.adocean.pl na tom mi totiz vetsinou firefox zmrzne a ping to ukaze zase do 20 ms, ale pozor - vizualne to je tedy rozdil. jestli v konzoli ten vypis na zenu-in jel normalne, tak tady mi jede desetkrat pomaleji ?!?
nemate jeste nekdo napad, kde by mohl byt zakopany pes ?
dik.. martin.