Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Otázka ohledně virtualizace  (Přečteno 1905 krát)

novalu

• Návštěvník
    • Personal page
Otázka ohledně virtualizace
« kdy: 13 Listopadu 2007, 18:51:54 »
Zdravím, nějak jsem nikde nezjistil, zda lze pro virtualizaci (v jakémkoli programu) použít namísto obrazu disku, oddíl disku, který zároveň používám pro dualboot. Prostě jestli je možné mít instlou jen jednu kopii woken, když ji chci používat jak pro dualboot, tak pro virtualizaci. Dík, novalu  ;)
Kubuntu 9.10 Karmic Koala - KDE 4.4.0
Seklo se to zase, z kuze bych vylit, Bill Gates je prase, ctrl+alt+delete !!! :D

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Re: Otázka ohledně virtualizace
« Odpověď #1 kdy: 13 Listopadu 2007, 19:09:16 »
Zdravím, nějak jsem nikde nezjistil, zda lze pro virtualizaci (v jakémkoli programu) použít namísto obrazu disku, oddíl disku, který zároveň používám pro dualboot. Prostě jestli je možné mít instlou jen jednu kopii woken, když ji chci používat jak pro dualboot, tak pro virtualizaci. Dík, novalu  ;)
Ne to nejde.

Tomáš Pikálek

• Závislák
    • Tomáš Pikálek
« Odpověď #2 kdy: 13 Listopadu 2007, 19:12:36 »
No mám dojem, že v VmWare byla možnost jako disk zvolit fyzický oddíl, ale jistý si tím nejsem. Co ale vím na 100% je, že Windows vám takhle určitě chodit nebude.

8472

• Aktivní člen
  • *
  • Zivot je ako rebrik do kurina, kratky a osraty ...
« Odpověď #3 kdy: 13 Listopadu 2007, 19:19:42 »
No mám dojem, že v VmWare byla možnost jako disk zvolit fyzický oddíl, ale jistý si tím nejsem.

to je pravda, vo VMWARE sa da zvolit aj fyz. disk, ale tiez pochybujem o tom ze to bude mozne rozbehat aj cez virtualku aj cez dualboot.
Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.