Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Re: Ostré nasazení Ubuntu (oftopic část)  (Přečteno 6557 krát)

nettezzaumana

• Host
Re: Ostré nasazení Ubuntu (oftopic část)
« kdy: 16 Ledna 2008, 15:22:12 »
4 qUAKER >>
ok, rodice jsou v jistych smerech skudce jako mol nebo svab .. ;) // chce to nejaky ucinny odboj, mam napriklad sbirku nekolika viru, ktere polozi win na kolena do par dnu .. (nez se rozmnozi, ze zacatku pouze 'neunosne otravuji', po par dnech uzivani okna umiraj..)
« Poslední změna: 16 Ledna 2008, 18:29:09 od Vojtěch Trefný »

qUAKER

• Host
Re: Ostré nasazení Ubuntu
« Odpověď #1 kdy: 16 Ledna 2008, 15:24:13 »
nejlepsi virus je jednoznacne SASSER. Udela takovy hezky okynko ktere hlasi vypnuti systemu za 40sec ktere vyvolal NT Authority system..

chvili rodice i linux pouzivali(win na nasem disku nefungoval) ale pak jsme poridili novy disk a je to tu znova.

truhlik

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 16 Ledna 2008, 16:02:49 »
jo ty viry by se mi taky hodily :-)
http://wiki.ubuntu.cz/P%C5%99ipojen%C3%AD%20disku
http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=1351
http://www.root.cz/clanky/klonovani-obrazu-a-dva-monitory-v-linuxu
Citace: Otakar
Červi jsou moc milá zvířátka, zvláště když má jejich chovatel výhrady proti chování tučňáků

qUAKER

• Host
« Odpověď #3 kdy: 16 Ledna 2008, 16:07:00 »
to ntz: pls, posli ty viry.. ;)

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #4 kdy: 16 Ledna 2008, 16:19:12 »
4 qUAKER >>
tak si me autorizuj pres icq :: mam tam nick donald_nice

Roman "Schmaker" Šmakal

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 16 Ledna 2008, 17:04:00 »
quaker -> Tobě bych přál mojí mamku... Ta na Windowsy v jednom kuse nadává, když přijde k bráchovo kompu :)
Linux Gaming Clan leader
Konference na linuxclan@chat.linjab.net

Pavelp

• Host
« Odpověď #6 kdy: 16 Ledna 2008, 17:04:21 »
Jestli to s tema virama myslite doopravdy a je to to, co si myslim ja, tak nevim co si o tom mam myslet.
Zkracene. Ze je nekdo takto schopny uvazovat svedci o jeho moralnich vlastnostech. Ucel sveti prostredky ?

afk_cz

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #7 kdy: 16 Ledna 2008, 17:09:39 »
ja bych na ty rodice nebyl tak prisny ;) moje matka ma co delat, aby vubec pustila pod win office, ukladani dat na disketu se mi ji jeste nepodarilo vysvetlit. tohle bych ji s viry ale neudelal   :-\
Ubuntu 8.04 - server, Ubuntu 8.10 a 9.04 desktop, Ubuntu 9.04 a 9.10 laptop :) vsude Ubuntu :))

Jiří :Kačer: Voseček

• Stálý člen
  • **
  • občasný návštěvník
    • Můj weblog
« Odpověď #8 kdy: 16 Ledna 2008, 17:13:39 »
Rodiče (máma) má Ubuntu už několik měsíců a zvykla si, i když v práci má samozřejmě Windows. Táta k tomu počítači občas taky musí zasednout a nijak si nestěžuje :)
Všechno co k životu skutečně potřebujeme, můžeme vcelku levně koupit, jen zbytečnosti jsou drahé. Hrajte frisbee - www.frisbee.cz

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #9 kdy: 16 Ledna 2008, 17:18:35 »
Jestli to s tema virama myslite doopravdy a je to to, co si myslim ja, tak nevim co si o tom mam myslet.
Zkracene. Ze je nekdo takto schopny uvazovat svedci o jeho moralnich vlastnostech. Ucel sveti prostredky ?
<< 'LOL' > nevim jak moc ucel sveti prostredky, ale proti partizanske valce s m$ nic nemam :D

qUAKER

• Host
« Odpověď #10 kdy: 16 Ledna 2008, 17:49:39 »
samozrejme bych virama winy nezlikvidoval..ty viry chci jen tak "symbolicky" :D

Kingskid

• Host
« Odpověď #11 kdy: 16 Ledna 2008, 17:51:46 »
Ehm, ta záležitost s viry je poněkud off topic...

Kenji

• Aktivní člen
  • *
    • Ifrit
« Odpověď #12 kdy: 16 Ledna 2008, 17:54:15 »
Jeee, nechcete tech par virů rovnou někam uploadnout? :-D Já bych si je taky rád stáhnul a prostudoval. Například bych si virtualizoval xp a v nich je rozjel a zkoušel co dělají a tak. A když se budu opravdu nudit, tak ve škole máme krásnou počítačovou síť ;) Ale v jejím čele je její velký ochránce Linux, tak to radši dělat nebudu, abych mu nepokazil reputaci.
*´¨)
¸.·´¸.·´¨)
(¸.·´ (¸.·*´`*·>>>

anicka

• Host
« Odpověď #13 kdy: 16 Ledna 2008, 18:09:41 »
Bylo by lépe vrátit se k tématu "Ostré nasazení Ubuntu" a přestat tady řešit téma jak nainstalovat viry rodičům do PC. Děkuji za pochopení.

Jiří :Kačer: Voseček

• Stálý člen
  • **
  • občasný návštěvník
    • Můj weblog
« Odpověď #14 kdy: 16 Ledna 2008, 18:13:13 »
Dovolím si mírně překročit Aniččino nasměrování: Ubuntu se na domácí počítač dostalo díky tomu, že mladší bratr na něj nějakou dobu směl a totálně ho rozoral svým nezodpovědným chováním. Nemusíte tedy přímo nasazovat viry, to by bylo hodně nefér, jen nechte někoho, kdo si myslí, že s tím umí (tj. většinou mladší bratr), aby na tom počítači pár hodin byl a bude to :)
Všechno co k životu skutečně potřebujeme, můžeme vcelku levně koupit, jen zbytečnosti jsou drahé. Hrajte frisbee - www.frisbee.cz

qUAKER

• Host
« Odpověď #15 kdy: 16 Ledna 2008, 18:17:46 »
no můj otec PC docela rozumí tak má dobře nakonfigurovaný firewall a antivir..

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #16 kdy: 16 Ledna 2008, 18:22:59 »
no můj otec PC docela rozumí tak má dobře nakonfigurovaný firewall a antivir..
takze malej virda bu asi chutnal ne? :D

mam posledni modely, ktere nejdou jen tak zlikvidovat, pokud chces qUAKERE tu vec, samozrejme pouze pro Tve vedecke ucely (o tom nepochybuju) napis mi svyho maila jako 'private message'

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #17 kdy: 16 Ledna 2008, 18:24:18 »
Si mna predbehol...Chcel som poradit vypnut antivir a nasmerovat dotycnych na nejake dobre warezove, ci lechtive stranky...
Ale nechajme to prirodzenemu vyvoju. Tu v mojom okoli (hlavne nasi emigranti) sa to uz deje. Kukaju cez net vselico...a furt to maju zadrbane - potom chodia na navstevy a zavistlivo kukaju, ako mi to slape, zacinaju sa pytat...Tento tyzden mam objednavku na dalsi pocitac s Ubuntu - pre PLNE NASADENIE
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #18 kdy: 16 Ledna 2008, 18:26:47 »
Bylo by lépe vrátit se k tématu "Ostré nasazení Ubuntu" a přestat tady řešit téma jak nainstalovat viry rodičům do PC. Děkuji za pochopení.
instalaci jsem jeste resit nezacali, ta je mj. jako jednoducha jako facka.. zadny root ucet, zadne sudo, zadna hesla. staci jeden dvojklik :D

qUAKER

• Host
« Odpověď #19 kdy: 16 Ledna 2008, 18:29:34 »
na co PM? už tě mám přidanýho na ICQ..

P.S. viry chci jen na prostudování :)
ale už končím, offtopicu bylo až moc.
už žádný nový příspěvky ;)
« Poslední změna: 16 Ledna 2008, 18:31:12 od qUAKER »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.