Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: tip jak na chybu: "Could not find mime type application/octet-stream"  (Přečteno 5864 krát)

Pavel Tihlařík

• Aktivní člen
  • *
Tato chyba se objeví po nějaké změně v KDE, neřešme jak se to stane, ale jak se toho zbavit.
Vymažte v /home/"uživatel"/.kde/share/mimelnk/application soubor octet-stream.desktop nebo tak nějak, já už sem ho smazal a nepamatuju se, jak se menoval.
V druhém kroku spusťte
Kód: [Vybrat]
kcontrolTam v zalozce KDE components v File Associations pod application vytvořte prázdný mime-typ s názvem octet-stream.

Pokud by se chyba opakovala, jako třeba dneska mě po nainstalování Opery, stačí jen vymazat ten soubor z  /home/"uživatel"/.kde/share/mimelnk/application

Přeju krásný den.
« Poslední změna: 10 Dubna 2008, 16:31:15 od Anna Taliánová »

Ludek

• Návštěvník
Re: tip jak na chybu: "Could not find mime type application/octet-stream"
« Odpověď #1 kdy: 23 Května 2008, 09:18:26 »
Děkuji za tento zápisek (zachránil mne)  :)

bone

• Návštěvník
Re: tip jak na chybu: "Could not find mime type application/octet-stream"
« Odpověď #2 kdy: 14 Října 2008, 17:32:01 »
Vyskytla se mi vyse popisovana chyba s nenalezenim MIME typu.
Nicmene mazani souboru .kde/uzivatel/share/mimelnk/application/.octet-stream vubec nepomaha, KDE tam totiz zadny takovy soubor nevytvorilo pote, co jsem jej smazal(stary jsem si zazalohoval, abych to mohl v pripade obnovit).
Kcontrol se mi sice spusti, Ale. Pred spustenim se objevi hlaska "nelze najit MIME typ application/octet/stream" a hlavne v kcontrolu se nic nezobrazuje, jen uvodni text, zadne ikony, zadne panely, zadna tlacitka.

Jinde na diskuzich jsem nalezl i navod jak konfigurovat prave samotny octet-stream, kdyz jsem to ale udelal, nepomohlo to.
Zkusil jsem nainstaloval KDE4, ze by snad mohl byt problem timto presunut na pozadi(&) =), tam se mi ale nepodari nalogovat:( po zobrazeni ikonek co vse se nacita se grafika hryzne a je treba restartovat Xserver.

Diky za tipy
« Poslední změna: 14 Října 2008, 17:50:44 od bone »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.