Zdar lidi.
Mam grafiku ATI Mobility Radeon HD2600. Nahral jsem si wow.Hra
enGB World of Warcraft Burning Crusade na patchy 2.3.3
Pouzil jsem pak do nej upravy co jsou na wiki:SET gxApi "opengl"
SET ffxDeath "0"
SET ffxGlow "0"
a pak jeste nastaveni registru pro wine pro dvojnasobne fps
Jinak kdyz jsem zkousel jenom kombinovat ruzna nastaveni wtf. Tak pri samotnem
SET gxApi "opengl" mam jen cernou obrazovku a slysim hudbu. Proto jsem tam pridal
SET ffxDeath "0" SET ffxGlow "0" po tomhle uz mi to funguje tak jak dole popisuji.Kdyz hru zkousim spustit bez
SET gxApi "opengl" tak zase mi najede jen cerna obrazovka. Aby mi hra vubec trochu fungovala v d3d tak tam musim mit stejne tyhle dodatky
SET ffxDeath "0" SET ffxGlow "0". Jinak v d3d to stoji za nic 15 fps a nejsou vykreslene vsechny textury. Bez techto dvou veci vzdy vidim jen cernou obrazovku
SET ffxDeath "0" SET ffxGlow "0".
Zapnu hru hra mi najizdi bez problemu. Prehraje se se movie a pak zacnou zahady.
1. na moji uvodni obrazovce chybi temer vsechno pozadi. To nevadi protoze vidim normal panel na prihlaseni atd akorat nevidim tu branu co tam zatim je.
2.Prihlasim se, vidim zase jen panely a ne pozadi co by tam melo bejt. To sami pri tvorbe postavy. Ani nevim vlastne jak moje postava vypada protoze jsem ji ani jeste poradne nevidel :-).
3.Vstoupim do sveta wow. Vidim herni panely. Vidim naprosto vsechny budovy povrch mapy a jine "stale predmety" (lavicky,zidle,..)
Ale nevidim zadne NPC ani moby a hrace. Od hracu vidim jen jejich prezdivky a jejich chat nad hlavami.
Hraju si s tim uz tak dobrej tejden zkousim vsechny rady co jsou tady. ALe zatim nic nepomaha. Jeste me napadlo za by to mohlo byt spatnou verzi hry treba u
enUS by to nedelalo. Netusite nekdo co s tim
??