Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Chyba v motivu KDM [vyřešeno]  (Přečteno 1381 krát)

o5

• Host
Chyba v motivu KDM [vyřešeno]
« kdy: 29 Dubna 2008, 17:30:45 »
zdravim, pisu z live cd...vcera odpoledne jsem instaloval kubuntu 8.04....tak jsem si konfiguroval do minule podoby (sel jsem znovu do trojkoveho KDE) a vecer restartuju a pri prihlaseni na me vybafne:
Citace
Motiv neni pouzitelny s autentizacni metodou 'Jmeno + heslo(klasicke)'.
A po odklepnuti rozhazeny login s nemoznosti prihlasit se...jedinou moznost co mohu je jit do konzole...
Duvodem bude instalace motivu pomoci KDM Theme Manager..ovsem (jak jsem pozdeji zjistil) jsem pouzil GDM motiv nikoli KDM...(ja trubka :-) )..
Co s tim?
Zkousel jsem s konzole pres apt-get pure, remove, install kdm (i kdmtheme) ale problem to nevyresilo..tak prosim o radu :)

diky
« Poslední změna: 29 Dubna 2008, 21:04:55 od Petr Bugyík »

o5

• Host
Re: Chyba v motivu KDM
« Odpověď #1 kdy: 29 Dubna 2008, 20:33:55 »
Nenapada nekoho, kam se muzou ukladat ty temata? ze bych smazal to nefunkcni a kdyz bych dal remove kdmtheme tak by to melo jet na default temu  ???

o5

• Host
Re: Chyba v motivu KDM [vyřešeno]
« Odpověď #2 kdy: 29 Dubna 2008, 21:08:41 »
Tak jsem to vyresil sam  :) sice krkolome, ale prece...prihlasil jsem se pres konzoli, doinstaloval mc  ;) , ve kterem jsem si nasel ze ty KDM temata se ukladaj do /usr/share/apps/kdm/themes/ tam jsem si smaznul tu spatnou temu a doufal ze se to zachova tak, ze pokud to nenajde nastavenou temu, tak ze se spusti defaultni a ono se tak stalo a ja pak mohl klidne z KDM Theme Manageru nastavit jinou temu a bylo..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.