Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nautilus  (Přečteno 1490 krát)

Peter33

• Návštěvník
Nautilus
« kdy: 14 Dubna 2008, 15:03:59 »
Zdravim
Poslední dobou mě velice zlobí nautilus. Například po hodině běhu gnome při pokusu otevřít adresář mi napíše hlášku, že adresář nemůže být zobrazen. Důvod nenapíše. Zkoušel jsem ho spustit přes terminál, ale žádnou chybku nevypsal. Musim restartovat ctrl+alt+backspace grafiku. A tuto činnost provádět několikrát za večer. Má někdo stejný problém? Dělá to náhodně u různých adresářů, disků. Zkoušel jsem odebrat různé motivy atd. Ubuntu 7.10.

Myro

• Aktivní člen
  • *
  • skill: Bill
Re: Nautilus
« Odpověď #1 kdy: 14 Dubna 2008, 15:35:32 »
Občas sa mi to stáva tiež ale obyčajne stačí zabiť nautilus ( pkill nautilus ) a znovu ho spustiť. 
CPU: Sempron 2800 1,612 Ghz @ 1,800 Ghz. HDD: Seagate 160 GB,Seagate 40 GB. RAM: 1512 MB. Grafika: Nvidia Geforce 6100 OS: Ubuntu HH 8.04.3 Windows XP CZ
Acer Extensa 5620 : Ubuntu HH 8.04.3 / OpenSuse 11 + KDE

wam]Spider007

• Host
« Odpověď #2 kdy: 14 Dubna 2008, 17:14:33 »
pripadne skusit gnome-commander :)

existpierre

• Host
« Odpověď #3 kdy: 14 Dubna 2008, 18:14:29 »
Zdravim
Poslední dobou mě velice zlobí nautilus. Například po hodině běhu gnome při pokusu otevřít adresář mi napíše hlášku, že adresář nemůže být zobrazen. Důvod nenapíše. Zkoušel jsem ho spustit přes terminál, ale žádnou chybku nevypsal. Musim restartovat ctrl+alt+backspace grafiku. A tuto činnost provádět několikrát za večer. Má někdo stejný problém? Dělá to náhodně u různých adresářů, disků. Zkoušel jsem odebrat různé motivy atd. Ubuntu 7.10.

mal som rovnaky problem. Stalo sa mi to vzdy, ked som mal nejaku kartu v citacke (mozno koli medzere[PHONE CARD] ja neviem). Tiez som si nevedel rady, ale cez gnome commandera mi to slo normalne

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.