Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: up to hardy heron  (Přečteno 1814 krát)

Petr Sedlák

• Aktivní člen
  • *
up to hardy heron
« kdy: 10 Května 2008, 11:50:27 »
Ahoj všichni, vim ze se to ted hrozne resi a je tady toho asi plno, ale chtel bych jen takovou malou radu. Chci prejit na Hardy Herona, ale nevim jak to je nejlepsi. Jestli z CD narmolka si akorat nechat home a zbytek formatnout a nainstalit znovu? Nebo normalne pres spravu aktulaizaci? Celkem dlouho mi trvalo nez jsem vse vyladil jak bych chtel a nechci se znovu s tim ehm ehm..napr conky, lista, nastaveni programu, hesla v opere, posta evolution atd atd. Nebo by tohle pri instalaci z CD nenastalo? Cetl jsem zde nazory ze radeji instal z CD nez z distribucnich kanalu, a co jsem videl co se objevilo problemu, nechtel bych byt jeden z tech co by mu hardy heron zlobil, proto se radeji ptam a stale jeste se rozmyslim. Dekuji moc za nazory. PS
i won tú rúms tú rúm tú tú tú...tramtarara ty debile

ufaak

• Závislák
Re: up to hardy heron
« Odpověď #1 kdy: 10 Května 2008, 12:15:44 »
ja jsem delal upgrade pres spravce aktualizaci, a vse probehlo naprosto bez problemu, takze sam za sebe mohu doporucit.
notebook MSI EX720X, Ubuntu 10.10

Vojtin

• Host
Re: up to hardy heron
« Odpověď #2 kdy: 10 Května 2008, 13:40:59 »
Někomu se může upgrade povést bez problému, jinej má třeba problém.... každej pc je jinej a každej má jinak distribuci dodělanou/vyladěnou.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.