Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: takové zařvání a stěžování  (Přečteno 1763 krát)

Bosf

• Aktivní člen
  • *
  • [ZDE SI PŘEDSTAVTE AVATAR]
takové zařvání a stěžování
« kdy: 23 Května 2008, 18:09:07 »
ZDe je seznam věcí co mě nejvíc štvou:
označení MP4 přehrávač
Mp3 přehrávač je snad od toho že přehrává mp3 ne? Mpeg 3 !
A mpeg - 4 je kodek videa!Takže prakticky označení mp4 je sprábné ale většina tzv mp4 přehrávačů neumí formát mp4 a většina ani neví co to je...

Tak a teď jestli jsem to řekl správně a je nějaká spojitost mezi Mp a mpeg...

pak výslovnost - sanks u slova thanks - anglictina...a třeba- van tů srí ...

platformy- PC a MAC ... Linux vůbec není u platforem napsaný a nebo se uvádí jako samostatná platforma...Linux snad není na PC?
Nebo Linux je nonpersonal computer?

nebo třeba výslovnost lodžin u login... je to snad log in ne lo gin! (Lol gin,low gin :D )

Tak...přidávejte sem svoje co vás nejvíc naštve a řekněte mi jestli jsem to řekl správně a můžu se zlobit oprávněně

windowsácke aplikácie z overených repozitárov?

menganito

• Závislák
Re: takové zařvání a stěžování
« Odpověď #1 kdy: 23 Května 2008, 18:35:25 »
Apple & PC: o je kvôli tomu, že MacOS je tak trochu previazaný s tým HW, na PC (teda non-Macintoshi)  pobeží Win ako aj Lin, platformou sa to myslí po HW stránke

mp4 players: vždy som myslel že vedia aj video, ale teraz je mi jasné, že je to kvôli teenagerom (ja mám mp4, mám o 1 mp viac ako ty, som viac kúl).

Výslovnosť: nechápem prečo to tu riešiš, ale pridám sa: johnny walks into a restaurant [ jony volks intú e reštaurant]
výslovnosť [lodžin] som ešte nepočul, všade je to po slovensky že "prihlásenie" takže nevidím problém...

Ale na záver musím dodať že celkom nechápem tento topic... s Ubuntu moc nesúvisí. Ale ak sa ti uľavilo, budiž :)

A spomenul som si na jednu vec čo štve mňa: prenosné DVD prehrávače :D ako toto môže niekto kúpiť...

Bosf

• Aktivní člen
  • *
  • [ZDE SI PŘEDSTAVTE AVATAR]
Re: takové zařvání a stěžování
« Odpověď #2 kdy: 23 Května 2008, 19:10:18 »
na foru.mk750i.net by mě kamenovali za posthunterství
na forum.trackmania.cz... hm to mě nenapadlo...prostě ubuntu forum je nejlepší...a  nikdo mě nekamenuje.

nesuvisi-protoje v obcná diskuze.

a dvd přehrávače..hm já si zrovna chtěl jeden kupit :D (kecam) kdžy si chci pozerat film tak si vytáhnu mobil stáhnu film převedu,vyštrachám sluchátka a mám to... :D
windowsácke aplikácie z overených repozitárov?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.