Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: wma  (Přečteno 2085 krát)

profant

• Návštěvník
wma
« kdy: 01 Května 2008, 18:08:47 »
Este som zabudol, nainstaloval som si restricted extras a napriek tomu mi nejdu subory wma. Nevie niekto ako vyriesti tento problem? Dakujem. tp

Jiří :Kačer: Voseček

• Stálý člen
  • **
  • občasný návštěvník
    • Můj weblog
Re: wma
« Odpověď #1 kdy: 01 Května 2008, 18:11:33 »
Nainstalujte si balík w32codecs.
Všechno co k životu skutečně potřebujeme, můžeme vcelku levně koupit, jen zbytečnosti jsou drahé. Hrajte frisbee - www.frisbee.cz

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
« Odpověď #2 kdy: 01 Května 2008, 18:12:07 »
http://wiki.ubuntu.cz/Vyhrazen%C3%A9%20form%C3%A1ty a nainstalovat balíček w32codecs

EDIT: Jirko, byl jsi rychlejší  ;)
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

profant

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 01 Května 2008, 18:49:10 »
tak som si dal sudo apt-get install non-free-codecs a vsetko sa zda byt ok, akurat mi stale vypisuje tento subor je sifrovany a neda sa prehrat

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
« Odpověď #4 kdy: 01 Května 2008, 19:00:07 »
tak som si dal sudo apt-get install non-free-codecs a vsetko sa zda byt ok, akurat mi stale vypisuje tento subor je sifrovany a neda sa prehrat

Tak to je asi chyba toho souboru. Taky se divím, proč lidi šifrují některé běžné soubory (a nemyslím tím zrovna osobní dokumenty nebo osobní fotografie či videa) nebo dávají na net zabalené soubory s heslem (které mnohdy nefunguje).
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

profant

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 01 Května 2008, 19:21:00 »
asi jedine, lebo  som si skusil ine wma subory (od ineho cloveka) a tie mi idu. kazdopadne dakujem za pomoc

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.