Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: CDMA + Ubuntu 6.06  (Přečteno 2067 krát)

mira_s

• Návštěvník
CDMA + Ubuntu 6.06
« kdy: 23 Června 2006, 14:29:20 »
Ahoj,

Rad bych se zepotal jestli jste nekdo nemel problem s pripojenim tohoto modemu. Zkousel sem snad vsechny nastaveni co jsem na internetu nasel a porad stejny vysledek. Modem se pripoji i na jeho displeji tomu vse nasvesuje ale data nejdou tam a ni zpet. Diky za pripadne rady.  moje ICQ 204276236

LuckyCZECH

• Návštěvník
CDMA + Ubuntu 6.06
« Odpověď #1 kdy: 27 Června 2006, 20:37:46 »
Nazdar
Ja mam CDMA GPC-6420 a jedine co jsem udělal aby mi jel jsem přes system - správa - sítě - a tam jsem nastavil připojení v kartě modem je položka port modemu: /dev/ttyACM0  a pak už jenom v kartě obecné doplnit předvolbu #777, uživatelské jméno a heslo a musí být povoleno toto připojení. Okno zavřeš a v nastavení sítě dáš aktivovat a pokud se ti to aktivuje, tak by měl internet běhat. Já jsem instaloval ubuntu 5.10 i 6.06 a vždycky to fungovalo :).

mira_s

• Návštěvník
CDMA + Ubuntu 6.06
« Odpověď #2 kdy: 30 Června 2006, 09:16:01 »
Ahoj, no problem je ze timhle zpusobem se mi to nechce aktivovat.....proste to tak dve minuty aktivuje a pak nic.....proste to vypadne......jinak modem mame stejnej, fakt uz nevim co delam spatne asi je problem v tom modemu...ale ve woknech beha uplne v pohode.

mira

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.