Ubuntu je super, jelo zhruba rok ok. Ale nyní jede příšerně. Mám 6.10 a budu činit upgrade.
Linuxu celkem jsem nakloněn, neboť jej výhradně používám už rok a půl. Mé PC Intel Celeron D, 512 MB RAM, 80 GB disk. Zabráno mám na disku pouze necelých 6 GB a ubuntu jde jako šnek při normální běžných operacích (prohlížení netu-firefox, práce s dokumentem..). CPU 100% CELÝ den. Dle doporučení jsem pak zkusil všechny rady ohledně akceleraci ubuntu a myslím, že nenastala žádná změna. Nevíte, čím to může být?? Předem děkuji za radu. Zkusím dát ubuntu ještě šanci...
PS: už mne trochu začíná vadit hledat pořád software alternativní aplikace a kompilování ... dost mne to zdržuje a potřebuji pracovat rychle bez hledání a řešení neustálých kompromisů...Potřebuji pouze pracovat a ne programovat a studovat programování linuxu. Potřebuji zrychlit už to ubuntu! Nevíte jak?
Jinak si asi v červnu si zakoupím Microsoft Windows. A netvrdím, že windows je super jízda, ale aspoň tam nemusím pořád něco programovat a kompilovat.. Potřebuji klik, klik a pracovat

Díky moc za rady o ryclosti v ubuntu!