Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Aktualizace ikon v nautilu  (Přečteno 1992 krát)

Eda

• Návštěvník
Aktualizace ikon v nautilu
« kdy: 15 Září 2008, 13:11:36 »
Zdravím,
jak donutím, aby Nautilus zaktualizoval náhled obrázku (jpg) v ikoně? Upravuji totiž fotky, ale i když se fotka po úpravě významně změní, její náhled je pořád "starý".

3m9d

• Stálý člen
  • **
Re: Aktualizace ikon v nautilu
« Odpověď #1 kdy: 15 Září 2008, 13:27:25 »
Co takhle F5 - standartní aktualizační klávesa? ;) (vím, že aktualizuje, na náhledu jsem to bohužel nemohl vyzkoušet - zaktualizoval se mi  rychleji sám :P)
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

premet

• Host
« Odpověď #2 kdy: 15 Září 2008, 13:28:04 »
Myslím, že se náhledy ukládají do složky ve tvém domovském adresáři /home/jmeno_uctu/.thumbnails/ . Pokud bys jej smazal tak by se ti měl vytvořit nový náhled.

Eda

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 15 Září 2008, 15:25:50 »
3m9d: F5 (stejně jako CTRL+R) pouze znovunačtou obsah zobrazené složky, náhledy ale neaktualizují.

Premet: Díky. Sice to je trochu vychytávka a ne úplně standardní postup, ale funguje to.

3m9d

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 15 Září 2008, 16:46:33 »
3m9d: F5 (stejně jako CTRL+R) pouze znovunačtou obsah zobrazené složky, náhledy ale neaktualizují.

Premet: Díky. Sice to je trochu vychytávka a ne úplně standardní postup, ale funguje to.

Tak nic :( Nicméně je divné, že se vám ikony neaktualizují automaticky... :P
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.