No preinstaloval. Nechapu tomu. Muze to byt ze jsem pri instalaci mel nebo nemel zapojenej net?
Jo ta kamera je MS LifeCam VX-3000 Win USB Port.
Jeste dotaz. Chci tam hodit neco podobneho jako icq, aby s tim mohla pracovat manzelka, protoze je na nej zvykla. Nevite nejaky dobry program? A jeste bych chtel nainstalovat nejaky portovy hlidac abych videl kdyz by mi do compu neco lezlo (receno po lopate)

No a jeste jestli nevite jak si mam najit nejaky program pro kameru mam ji na male dv kazety a musim stahovat do pocitace a pak to upravovat, nemate nejaky typ? (Ale asi to spis najdu na google abych toho zas nemal moc najednou a nebylo to tak lehke si to vyslechnout od vas nez si to spise prohrabat sam a naucit se s tim pracovat

) A jeste kdyz chci pracovat s tou web camerou da se tam nejak nastavovat obraz? Nemoh jsem to najit kdyz jsem ji neinstaloval z CD ale ji naslo ubuntu. Jo a jak rozoznam disky a naformatujem je? Protoze mam dual boot a rozdelil jsem to podle navodu na 20gb win, 25gb disk pro disk, 10gb ubuntu, 1gb swap a zustalo mi jeste 20gb nezarazeno co chci dat pro ubuntu.
Jo a vazne dik moc za pomoc